Tip dana: Olimpijakos – Plzenj: Može biti samo JEDAN!

U utorak i sredu su na programu revanš mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a ovog puta smo za vas izdvojili duel između Olimpijakosa i Plzenja. U prvom meču između ove dve ekipe nije bilo golova, a opšti utisak je da je Plzenj bio dosta bolja ekipa u tom meču za razliku od Olimpijakosa koji nije uspeo da uputi nijedan šut u okvir gola, što je zaista poražavajuće kada je u pitanju ova ekipa.
Revanš meč između Olimpijakosa i Plzenja je zakazan za utorak sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Olimpijakos: Cilj je Liga šampiona!

Olimpijakos ove godine prosto mora u Ligu šampiona! Nema sumnje da smo od ove ekipe navikli u prethodnih desetak godina da bez većih problema dolaze do šampionske titule u grčkom šampionatu, gde uz Panatinaikos nisu ni imali nekih ozbiljnijih konkurenata. Ipak, u poslednjih nekoliko godina se situacija u grčkom fudbalu dosta promenila, pa je tako ove godine PAOK došao do titule, dok je preprošle sezone AEK posle dosta kontroverzi osvojio titulu. Zanimljivo je da pre dve godine Olimpijakos nije zauzeo ni drugo mesto pa su morali da se zadovolje sa plasmanom u Ligu Evrope, što ipak i nije toliko loše.
Prošli su grupnu fazu i to nakon velike pobede u poslednjem kolu nad Milanom pred svojim navijačima kada je bilo 3:1, ali su onda poput Plzenja poklekli već na prvoj prepreci pošto su eliminisani od Dinama iz Kijeva. Kada je šampionat u pitanju, skoro kompletno prvenstvo su proveli na drugom mestu na tabeli gde su se zadržali i do kraja pošto su imali pet bodova manje u odnosu na prvoplasirani PAOK.
Sigurno je da imaju veliki motiv da se ponovo vrate u Ligu šampiona, gde im ruku na srce i jeste mesto. Takođe je i ova ekipa bila aktivna u letnjem prelaznom roku pa su  angažovali štopera Semeda iz Viljareala i napadača El Arabija, iako treba dodati da je povređen najbolji fudbaler ove ekipe Fortunis.
Za razliku od Plzenja koji je odigrao već tri meča u domaćem prvenstvu, fudbaleri Olimpijakosa će svoje prvenstvo započeti tek za nešto manje od mesec dana kada će na svom terenu dočekati ekipu Asterasa, i nema sumnje da će i u domaćem šampionatu ekipa iz Pireja učiniti sve da posle dve neuspešne sezone dođe do šampionske titule.

Plzenj: Sjajne partije na startu domaćeg šampionata!

Nekako smo od Plzenja navikli da po navici budu prvi u svojoj zemlji, ali je ipak prošle sezone situacija bila drugačija. Naime, Plzenj prošle sezone nikako nije uspevao da parira Slaviji iz Praga i upravo zbog toga su ostali bez oba trofeja u češkom fudbalu. Sigurno je da kada se sve sabere i oduzme nisu igrali ni toliko loše, ali su na kraju sezone zuzeli drugo mesto, dok su mimo očekivanja doživeli ranu eliminaciju iz češkog Kupa.
Ipak, mora se priznati da je Plzenj pružao dosta dobre partije u Ligi šampiona gde su u jednoj dosta teškoj grupi u kojoj su pored njih bili Real Madrid, Roma i CSKA iz Moskve zauzeli treće mesto, što im je na kraju krajeva i donelo nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Ipak, tu nisu igrali toliko dobro kao u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju i ispali su odman ha prvoj prepreci.
Klub je tokom letnjeg prelaznog roka angažovao Kalvaha i Hluseka koji bi trebalo Vitoriji da donesu šampionsku titulu.
Plzenj je odlično startovao u novoj sezoni i zabeležili su sva tri trijumfa pošto su u prvom kolu savladali Sigmu sa 3:1, nakon čega su u drugom kolu slavili na jednom izuzetno teškom gostovanju kod Libereca, a taj meč je završen rezultatom 1:2. U prošlom kolu je Plzenj na svom terenu u jednom zaista fantastičnom susretu slavio sa 3:2 nad ekipom Karvine. Ipak, ono što je zaista već postalo očigledno, je činjenica da ova ekipa ima dosta problema u zadnjoj liniji pošto su na sva tri meča u domaćem šampionatu primili makar po jedan gol.

Naš predlog

Iako je Olimpijakos odigrao katastrofalno u prvom susretu i nije uspeo da uputi nijedan šut u okvir gola, ipak im ovog puta dajemo blagu prednost pošto je poznato da ova ekipa dosta bolje igra pred svojim navijačima koji prave neverovatnu atmosferu na stadionu. Zbog toga vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 1.85. Ipak, Plzenj je bio dosta bolji rival u tom susretu i ne treba očekivati da će se ova sjajna ekipa tek tako lako predati, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.95. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ovih igara i odigrate igru 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.42.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.