Tip dana: DC Junajted – Filadefija: Vejn Runi i drugari napadaju prvo mesto!

Posle izuzetno uzbuljivih mečeva u subotu, u nedelju nas očekuju nove utakmice u okviru MLS šampionata, a ovog puta smo za vas izdvojili duel koji se igra u Vašingtonu gde će domaći DC Junajted dočekati Filadelfiju.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za jedan sat i 30 minuta iza ponoći.

DC Junajted: Ambicija je šampionska titula!

DC Junajted ima najviše moguće ambicije ove sezone i nema sumnje da će učiniti sve što je u njihovoj moći da napadnu šampionsku titulu. Prošle godine je u Vašingtonu izgrađen novi stadion, a iste godine je u klub stigao i Vejn Runi koji je bez sumnje u ovom trenutku jedan od najboljih fudbalera u MLS ligi, iako je na samom zalasku karijere.
U poslednjih nekoliko kola ekipa iz Vašingtona ne igra onako kako to očekuju najverniji navijači, ali se mora priznati da im ni raspored nije bio naklonjen. Naime, DC Junajted je prvo odmerio snage sa prošlogodišnjim šampionom Atlantom, i doživeli su poraz u tom meču (2:0), iako su većim delom susreta bili ravnopravni rival. U prošlom kolu su odigrali i treći vezani meč na strani u kom su podelili bodove sa ekipom Čikaga kojoj ne cvetaju ruže ove godine i sigurno da su najveće razočarenje u dosadašnjem toku šampionata. Tu seriju mečeva van svog terena je ekipa iz Vašingtona dosta dobro započela pošto su ostvarili i više nego ubedljiv trijumf na gostovanju kod novajlije u ligi Sinsinatija, a taj meč je završen rezultatom 1:4.
Ono što je posebno zanimljivo je podatak da fudbaleri DC Junajteda u poslednjih pet susreta ne znaju za trijumf nad ekipom Filadelfije, pa nema sumnje da će osim velike borbe za plasman na prvo mesto na kraju regularnog dela šampionata, imati još jedan dobar motiv za trijumf u ovom susretu.

Filadelfija: Može li ova ekipa do prvog mesta na kraju regularnog dela šampionata?

Nema sumnje da je malo ko očekivao da će fudbaleri Filadelfije ovoliko dobro igrati ove sezone u MLS-u, ali situacija je takva da se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije gde je vrlo verovatno i jača konkurencija nego na zapadu, gde se odavno odlepila ekipa Los Anđelesa.
Ipak, kada se sve sabere i oduzme, opšti utisak je da fudbaleri Filadelfije pružaju dosta slabije partije nego na početku sezone, kada su bili gotovo nepogrešivi, zbog čega su se njihovi najbliži pratioci ozbiljno primakli i nema sumnje da im predstoji velika borba za očuvanje prvog mesta na tabeli, koje na kraju regularnog dela sezone donosi direktan plasman u četvrtfinale.
U poslednjih pet kola fudbaleri Filadelfije su zabeležili dve pobede, dva poraza i jedan remi, ali ipak posebno ističemo ubedljiv poraz u prošlom kolu na gostovanju kod Montreala kada je bilo i više nego ubedljivih 4:0 za fudbalere Montreala koji se tom prilikom primakao Filadelfiji na samo tri boda. Na sve to, i fudbaleri Atlante su u ovom kolu ostvarili pobedu nad LA Galaksijem, i u ovom trenutku imaju isti broj bodova kao i Filadelfija, koja će svoj meč ovog kola odigrati u ponedeljak posle ponoći.

Naš predlog

Ekipa iz Vašingtona ima veliku ambiciju da ove sezone napravi konačno nešto veliko u MLS-u, a nije tajna da je glavna ambicija šampionska titula, što će biti dosta težak zadatak obzirom da konkurencija odavno nije bila jača. Što se tiče Filadelfije, malo ko je očekivao da će ova ekipa ovoliko dugo držati prvo mesto na tabeli, ali je opšti utisak da u poslednje vreme pružaju nešto slabije partije. Upravo zbog toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.32. U prošlosti su nam mečevi između ove dve ekipe donosile veliki broj golova, pa nema sumnje da će tako biti i sada i upravo zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59. Za kraj, mišljenja smo da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom susretu pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.