Tiket dana (nedelja, 04.08.2019)

tiket dana

Ne trebamo da ponavljamo da su vikendi već poprilično popunjeni dobrom ponudom, pa je tako i ove nedelje. Ovo je naš predlog tiketa.

Herakles – Herenven – 3+ @ 1.47 u Meridianbet

Mada je ovo tek pro kolo holandske Eredivizije, izabrali smo ovaj meč jer se radi o rivalima koji uvek igraju na gol više, pa zašto tako ne bi bilo i sad. Prošle sezone, na dva međusobna meča, palo je 11 golova. Bilo je 5:3 i 2:1 za Herakles, pa će i Herenven želeti revanš za ta dva poraza. Herakles je bolje igrao u pripremnom periodu, pa je u generalnoj probi čak pobedio i Bajer iz Leverkuzena. Ove dve ekipe su godinama u gornjem delu tabele, mada je Herenven podbacio prošle sezone i završio tek na 11. poziciji. Herakles je bio sedam i igrao je baraž za plasman u Evropu, ali je poražen od Utrehta. Ovde treba igrati na golove i neće vas boleti glava. Predlažemo 3+ sa kvotom 1.47 u kladionici Meridianbet.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Hajduk – Lokomotiva Zagreb – GG @ 1.90 u Bet365

Ispadanje iz evropskih kvalifikacija od malteške Gzire izazvalo je tektonske potrese na Poljudu. Navijači su ogorčeni, napali su i igrače i upravu, ali se taj šok nije odrazio na start prvenstva. Hajduk je zabeležio obe pobede i sa šest bodova je na vrhu tabele, uz šampiona Dinamo i velikog rivala Rijeku. Ipak, protivnici nisu bili iz onog “gornjeg doma” hrvatskog fudbala. Hajduk je pobedio Istru 2:0 na Poljudu i Varaždin 3:0 u gostima, što je, u neku ruku, i očekivano. Lokomotiva nije bila te “sreće”. Zagrebački “lokosi” su u prvom kolu gostovali na Maksimiru, kod “starijeg brata”, ekipe Dinama i poraženi su 3:0, da bi onda na svom terenu minimalnim rezultatom izgubili i od Rijeke. Po početku sezone, rekli bismo da je Hajduk apsolutni favorit, ali smatramo da to baš i nije tako. Lokomotiva nije imala sreće s žrebom i pitanje je trenutka kada će početi da osvaja bodove. S druge strane i Hajduk mora jednom da primi neki gol, pa imamo neki osećaj da će se to dogoditi u ovom meču . Naš predlog je igra gol-gol, a za GG u kladionici Bet365 kvota je 1.90.

Inter Turku – Mariehamn – 1 @ 1.83 u 1xbet

Domaćin je na drugom mestu u finskoj ligi i nalazi se u seriji od tri uzastione pobede. Zaostaju za vodećim Ilvesom dva boda, ali imaju i meč više odigran. Ovogodišnji šampionat je izuzetno neizvestan, teško je predvideti ko će se okititi naslovom prvaka, pogotovo jer Helsinki ne blista u prvenstvu. Timiz Turkua je igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je odmah ispao od Brondbija, mada mu je gol nedostajao za prolaz dalje. U Kopenhagenu je bilo 4:1 za Brondbi, a u Turkuu 2:0 za Inter. Gosti su u lošoj formi, uzeli su samo bod u prethodne dve utakmice, pa su se na tabeli spustili na tek sedmomesto. Čini nam se da je Iter blizu nove pobede, pa vam predlažemo jedinicu. Za pobedu domaćina u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 5.11.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.