Tip dana: Nirnberg – Hamburger: Obe ekipe imaju za cilj povratak u Bundesligu!

Ovog vikenda su igrani mečevi drugog kola nemačke Cvajte, a u ponedeljak nas očekuje poslednji meč ovog kola u kom će snage odmeriti Nirnberg i Hamburger.
Duel ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Nirnberg: Cilj je povratak u društvo najboljih!

Nurnberg je nakon razočaravajuće prošle sezone i ispadanja iz društva najboljih i to sa poslednjeg mesta na tabeli, novu sezonu, ali ovoga puta u drugoj ligi otvorio pobedom. Zanimljivo je da su već u prvom kolu uspeli da urade ono što nisu uspeli cele prošle sezone u Bundesligi, pošto su ostvarili pobedu na gostovanju kod Dinamo Drezdena, koji je poznat kao prava domaćinska ekipa. Prošle sezone je Nirnberg ukupno osvojio samo tri boda van svog terena, pošto su tri puta remizirali, a već u prvom kolu Cvajte su izjednačili taj saldo.
Ipak, iako su došli do veoma važne pobede na startu šampionata, mora se priznati da je domaćin u tom meču bio uglavnom bolji rival, ali nisu iskoristili svoje šanse, što je kaznio Dovedan golom na samom početku drugog poluvremena.
Ono što bi moglo da predstavlja veliki problem treneru Kanadiju je činjenica da Nirnberg još uvek ima dosta povređenih fudbalera. Ono što je jako bitno je da se Dovedan koji je došao iz Hajdenhajma postigao gol već u svom prvom nastupu za novu ekipu, dok je sasvim sigurno junak prve pobede u prvenstvu bio golman Matenija koji je odbranio nekoliko odličnih prilika koje je imao Drezden.

Hamburger: Cilj je povratak u Bundesligu, ali je pitanje koliko je to realno!

Svakako da nema sumnje da će Hamburger i ove godine biti najzvučnije ime u drugoligaškom društvu, i sigurno je da će ponovo pokušati da dođu do svog glavnog cilja, a to je plasman u Bundesligu, ali je ipak u ovom trenutku veliko pitanje koliko je to zapravo realno.
Naime, Hamburger je opet na početku sezone odigrao loš meč, uz napomenu da su ovoga puta bukvalno iščupali jedan bod. Nastavljena je serija loših rezultata sa kraja prošle sezone, zbog čega su fudbaleri ove ekipe i ostali bez povratka u društvo najboljih.
Prošlu drugoligašku sezonu su otvorili teškim domaćim porazom od Kila, dok su ovog puta sa Darmštadom odigrali nerešeno (1:1). Pogled na statistiku kaže da su bili vrlo dominantni u tom duelu, međutim, to se i očekivalo, a pritisak na protivnika su morali još više da pojačaju nakon što su gosti mimo očekivanja došli do vođstva na samom početku drugog poluvremena. Iako je HSV napadao gotovo svih devedeset minuta, činilo se da će izgubiti meč na otvaranju šampionata, ali onda su dobili penal i to u osmom minutu sudijske nadoknade. Siguran realizator je bio Hunt i doneo svojoj ekipi važan bod na početku sezone, iako su cilj bila sva tri.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi Nirnberg mogao da iskoristi još uvek nedovoljnu uigranost gostiju iz Hamburga, pa vam iz tog razloga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa jednom zaista fantastičnom kvotom koja iznosi 2.59. Ipak, treba očekivati da će i gosti učiniti sve da što ozbiljnije pariraju rivalu, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. U poslednja dva međusobna susreta između ove dve ekipe koji su odigrani još pre pet godina, palo je čak osam golova, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.88.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.