Tip dana: Rostov – Samara: Može li domaćin do nastavka serije bez poraza?

Prethodnog vikenda je u ruskoj Premijer ligi odigrano dosta zanimljivih mečeva, a poslednji duel ovog petog kola je na programu u ponedeljak kada će fudbaleri Rostova koji igraju sjajno na početku sezone ugostiti fudbalere Samare.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.

Rostov: Fantastičan početak sezone!

Nema sumnje da je malo ko očekivao da će fudbaleri Rostova ovoliko dobro startovati u novom šampionatu. Naime ova ekipa je prošlu szeonu završila na devetom mestu, pošto su uspeli da sakupe 41 bod, ali nisu ostvarili svoj glavni cilj pošto su želeli da dođu do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Ove situacije su stvari znatno drugačije, pošto se u ovom trenutku Rostov nalazi na visokom šestom mestu uz meč manje u odnosu na svoje rivale, a zanimljivo je da bi pobedom nad Samarom mogli da dođu i do fantastičnog drugog mesta na tabeli, što bi bila zaista dobra stvar. Sjajne partije pruža ova ekipa, a verovatno i najbolji pokazatelj za to je da još uvek nemaju poraz u šampionatu.
Zanimljivo je da su prošle sezone u 30 utakmica postigli samo 25, ali i primili 23 gola, a sada su sa devet postignutih golova najefikasniji napad ruske lige. Ipak, ono što je problem ove ekipe je i veliki broj primljenih golova pošto su do sada primili čak sedam golova, što je jasan pokazatelj da imaju velikih problema u odbrani.
U prošlom kolu je Rostov u jednom fantastičnom meču remizirao na gostovanju kod Urala, a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Samara: Glavna ambicija je opstanak u eliti!

Kao što smo i očekivali, fudbaleri Samare imaju velikih problema na startu šampionata i u ovom trenutku zauzimaju tek 14. poziciju na tabeli, koja na kraju sezone znači i plasman u plej-aut. Nije tajna da je glavni cilj ove ekipe opstanak u društvu najboljih a vrlo zanimljivo je da je Samara i prošle sezone imala velike probleme pošto su sezonu završili na 13. mestu na tabeli, i tek nakon doigravanja sa ekipom Nižnjeg iz Novogoroda, uspeli da obezbede opstanak u eliti.
Međutim, Samara je dosta dobro startovala ove sezone pošto su u premijernom meču na svom terenu savladali favorizovanu ekipu CSKA iz Moskve, a taj meč je završen rezultatom 2:0. Ipak, nakon toga je Samara vezala čak tri poraza, pa otuda i ne čudi što se trenutno nalaze ovoliko nisko na tabeli. Serija poraza je započeta protiv Arsenala iz Tule i to na svom terenu u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:3. Nakon toga je Samara doživela poraz na gostovanju kod Ufe, a u prošlom kolu su položili oružje pred ekipom Lokomotive iz Moskve.
Svakako moramo napomenuti podatak da su fudbaleri Samare u svakom dosadašnjem meču u ovoj sezoni postigli makar po jedan gol, što nam govori da će i na ovom susretu biti dosta pogodaka.

Naš predlog

Dosadašnje partije ove dve ekipe u ovoj sezoni nam govore da će na ovom meču biti dosta golova. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.14. Takođe, i jedna i druga ekipa su u svakom dosadašnjem meču u prvenstvu uspeli da postignu makar po jedan gol, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.12. Za kraj, treba priznati da je domaćin ipak veliki favorit u ovom susretu pa vam iz tog razloga savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.