Tip dana: Portland – Čikago: Mogu li izabranici Veljka Paunovića do plasmana u plej-of?

U noći između srede i četvrtka je na programu nekoliko mečeva u okviru novog kola MLS šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Portlanda i Čikaga.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 05:00 časova.

Portland: Cilj je plej-of!

Kada uzmemo u obzir da su fudbaleri Portllanda ove sezone većinu svojih mečeva odigrali van svog terena, slobodno možemo konstatovati da ova ekipa pruža dosta dobre partije ove sezone.
U ovom trenutku se Portland nalazi na osmom mestu na tabeli, uz dva boda manje u odnosu na sedmoplasiranu ekipu Dalasa, a dobro poznato je da to sedmo mesto na kraju sezone donosi plasman u plej-of što je glavni cilj ove ekipe. Ipak, moramo napomenuti da u ovom trenutku Portland ima čak dva meča manje od Dalasa, pa treba očekivati da u narednim kolima ozbiljno napadnu to sedmo mesto.
U prošlom kolu su Timbersi na svom terenu bez većih problema savladali ekipu Vankuvera, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Čikago: Najveće razočarenje do sada!

Kada se sve sabere, sigurno je da su fudbaleri Čikaga koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović jedno od najvećih razočarenja u MLS ligi.
Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi tek na desetom mestu na tabeli, i u ovom trenutku deluje da neće uspeti da ostvare svoj primarni cilj, a to je naravno plasman u plej-of.
Ipak, mora se priznati da izabranici Veljka Paunovića igraju dosta bolje u poslednje vreme, pa su na tri poslednja meča bez poraza, a u tom periodu su ostvarili dve pobede i jedan remi. Uspešna serija je započeta na domaćem terenu kada je Čikago remizirao sa DC Junajtedom, a taj meč je završen bez golova, iako su izabranici Veljka Paunovića bili bolji rival u tom susretu. Nakon toga je Čikago ostvario dve pobede, i to prvo na gostovanju kod Hjustona, a potom i na svom terenu protiv Montreala u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju isti cilj a to je plasman u plej-of. Portland je u nešto boljoj situaciji pošto imaju dva meča manje od sedmoplasiranog Dalasa, ali treba napomenuti i da izabranici Veljka Paunovića polako ali sigurno dižu formu, pa im upravo zbog toga i dajemo blagu prednost u ovom susretu, iako Portland igra sjajno na svom terenu. Predlažemo vam da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.07. Treba očekivati jedan efikasan meč, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Za kraj, mišljenja smo da će obe ekipe postići makar po jedan gol na ovom meču i zato vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.