Derbi dana: Liverpul – Arsenal: “Redsi” žele da se osame na prvom mestu, ali pita se nešto i Arsenal!

Ovog vikenda je na programu treće kolo engleske Premijer lige a za vas smo pripremili svakako najveći derbi kola u kom će Liverpul na svom stadionu dočekati ekipu Arsenala.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Liverpul: Može li ova ekipa konačno do titule?

Da nije bilo onog poraza u finalu Komjuniti Šilda od Mančester Sitija, sigurno je da bi početak sezone za šampiona Evrope bio idealan. Naime, izabranici Jirgena Klopa su doživeli poraz od Mančester Sitija, ali tek nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.
Sa druge strane, Liverpul je osvojio Superkup Evrope nakon što su u jednom sjajnom meču savladali Čelsi, i to posle bolje izvođenja jedanaesteraca. Bio je to meč sa puno prilika, i posle devedesest minuta nije bilo pobednika, uz podatak da su i jedna i druga ekipa postigle po jedan gol. Nakon toga su i produžecima i Liverpul i Čelsi postigli po gol, pa smo prisustvovali pravoj drami pošto su o šampionu odlučivali penali, u kojima se bolje snašao Liverpul i tako došao do novog trofeja u svojim klupskim vitrinama.
Kada je u pitanju Premijer liga, izabranici Jirgena Klopa su po očekivanju sjajno startovali i u ovom trenutku se nalaze na prvom mestu. U prvom kolu su “redsi” deklasirali Norvič sa 4:1, da bi u drugom kolu uz dosta muke slavili na gostovanju kod Sautemptona, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Ono što svakako treba pomenuti je da će Liverpul na ovom susretu nastupiti bez Alisona koji je doživeo neugodnu povredu.

Arsenal: Cilj je Liga šampiona!

Ono što smo navikli od Arsenala u prethodnih desetak godina je da iz sezone u sezonu napadaju titulu, ali onda padaju u završnici i uglavnom prvenstvo završavaju na četvrtom mestu, koje im je donosilo plasman u Ligu šampiona. Ipak, u prethodnih nekoliko sezona su stvari nešto drugačije, pa Arsenal treći put zaredom nije uspeo da se plasira u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje i moraće da se zadovolji sa Ligom Evrope. Međutim, imao je tim iz Londona dosta prilika da to uradi, što u prvenstvu, što u finalu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, pošto je poznato da pobednik Liga Evrope ide direktno u Ligu šampiona. Nažalost, izabranici Unai Emerija su doživeli u finalu težak poraz od Čelsija i tako ostali bez trofeja, ali i šanse da se domognu Lige šampiona posle nekoliko godina pauze.
Kada je prvenstvo u pitanju sigurno je da svi navijači ove ekipe mogu da budu i te kako zadovoljni, pošto se “tobdžije” u ovom trenutku nalaze na deobi prvog mesta sa Liverpulom sa maksimalnih šest bodova. Naime, Arsenal je u prvom kolu uz dosta muke slavio na gostovanju kod Njukasla, da bi u prošlom kolu odigrali jedan dosta dobar meč i slavili na svom terenu protiv Barnlija, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Iako i jedna i druga ekipa igraju dosta dobro na startu šampionata, treba ipak biti realan pa priznati da je Liverpul u ovom trenutku veliki favorit i zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52. Ipak, sigurno je da ne treba očekivati da se gosti iz Londona predaju još pre početka meča, u kom bi sigurno mogli makar do jednog gola. Iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Za kraj, savetuujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i da odigrate igru 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.73.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.