Tip dana: Inter – Leće: Mogu li “neroazuri” do pobede na startu šampionata?

Poslednji meč prvog kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera ugostiti povratnika u društvo najboljih ekipa – Leće.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Cilj je Skudeto!

Inter godinama unazad pokušava da dođe do Skudeta, ali im to dosta dugo nije pošlo za rukom. Ipak, “neroazuri” su ovog leta pretrpeli brojne promene, iz kluba je otišao Lučano Spaleti, a za novog trenera je imenovan Antonio Konte, koji je do sada imao dosta uspeha u trenerskoj karijeri.
Pored dolaska sjajnog italijanskog stručnjaka, klub iz Milana je angažovao i nekoliko izuzetnih fudbalera od kojih posebno izdvajamo Godina, Barelu i Lukakua, koji bi trebalo da milanskom gigantu pomognu u nameri da dođu do toliko željenog cilja, a to je povratak Skudeta u klupske vitrine.
Dosta dobro je Inter izgledao u pripremnom periodu, u kom su nova pojačanja zadovoljila, a ono što je posebno upečatljivo je podatak da su “neroazuri” na pripremama igrala sa trojicom fudbalera u zadnjoj liniji, kojom je dosta dobro komandovao Godin, sve do trenutka dok se nije povredio, i on sigurno neće nastupiti u prvom kolu, ali bi trebalo da bude spreman već za meč drugog kola u kom će izabranici Antonija Kontea putovati na teško gostovanje kod Kaljarija.

Leće: Sve misli će biti usmerene ka opstanku!

Leće se konačno uspeo vratiti u Seriju A i to nakon dugih sedam godina u kojima su padali čak i do trećeligaškog društva. Sada su tu i logično je jedini cilj da se zadrže među elitom, što će objektivno biti veoma teško ostvariti, obzirom da je ove godine konkurencija u italijanskom prvenstvu izuzetno jaka.
Treba svakako pomenuti da Leće ima najmanji budžet od svih ekipa iz Serije A, ali ono što nikako ne treba zaboraviti je taj čuveni južnjački temperament, i nema sumnje da će ova ekipa učiniti sve što je u njenoj moći da je i naredne sezone gledamo u Seriji A.
Ono po čemu je Leće u proteklih nekoliko sezona bio poznat su fantastične partije na domaćem terenu gde ova ekipa zaista retko gubi. Dobar uvod u sezonu je bila pobeda u italijanskom Kupu kada su savladali ekipu Salernitane sa više nego ubedljivih 4:0.
Ekipu sa klupe predvodi legendarni Liverani koji je u uz dosta uspeha nastupao za ekipe Lacija i Fiorentine, dok je sasvim sigurno glavna uzdanica kluba iskusni Lapadula, koji je ovog leta iz Đenove stigao na pozajmicu na jug Italije, kako bi poboljšao realizaciju Lećea, što je prethodnih sezona bila glavna boljka.

Naš predlog

Inter nema izbora, i od prvog kola mora da pokaže da će ove sezone biti jedan od glavnih favorita za osvajanje Skudeta. U goste im dolazi Leće, koji ruku na srce nema šta da traži na stadionu Đuzepe Meaca. Zbog svega toga vam preporučujemo da probate sa prelaozom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Sigurno je da nas ovde očekuje i jedan poprilično efikasan susret pa vam upravo iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.