Tip dana: Štutgart – Bohum: Može li domaćin da nastavi seriju bez poraza?

Poslednji meč šestog kola nemačke druge lige se igra u Štutgartu gde će istoimena ekipa dočekati fudbalere Bohuma.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta:

Štutgart: Za sada stvari idu po planu!

Kada se sve sabere i oduzme, slobodno možemo reći da Štutgart pruža solidne partije u novom šampionatu pošto posle prvih pet utakmica još uvek ne znaju za poraz.  Ipak, i pored toga se mora priznati da navijači ove ekipe ne mogu biti previše zadovoljni.
Naime, u Kupu su pobedili Hanzu u Rostoku i nije bilo lako, dok su u prvenstvu dva puta pobedili i to oba puta na domaćem terenu. Na dva gostovanja su remizirali i to prvi put kod Hajdenhajma iako je zanimljivo da su na tom meču imali čak dva gola prednosti, što su na njihovu žalost lagano ispustili. U prošlom kolu su gostovali kod Ajea, i tu su odigrali meč bez golova.
Takođe, treba pomenuti i to da su obe domaće pobede bile rezultatom 2:1, ali je puno teže ipak bilo protiv Sent Paulija, kom su gol za pobedu postigli u poslednjem minutu meča. Što se tiče prošlog kola i gostovanja kod Ajea, treba reći da su poslednjih dvadesetak minuat imali igrača manje, pa je sigurno da moraju biti i te kako zadovoljni sa remijem iz tog meča.

Bohum: Jako loš početak prvenstva!

Ako izuzmemo trijumf protiv niželigaša u Kupu, fudbaleri Bohuma još uvek čekaju na prvu pobedu u sezoni, što nam samo po sebi govori da je ova ekipa na izuzetno loš način otvorila ovo prvenstvo.
Sigurno je da su svi navijači ove ekipe očekivali više, ali do sada se moraju zadovoljiti sa samo dva osvojena boda i to na domaćem terenu. Ono što je posebno zanimljivo je da su oba puta remizirali sa istim rezultatom, i da su oba puta pružili dosta dobru partiju, ali je rezultat bio isti, 3:3.
U prošlom kolu su remizirali sa Vehenom, dok su pre toga takođe remizirali protiv Bilefelda od kog su gubili sa 0:2, ali su onda napravili veliki preokret, i poveli sa 3:2 u tom susretu, ali su nažalost primili gol u poslednjim trenucima sudijske nadoknade. Što se tiče prošlog kola i meča protiv Vehena, mora se priznati da je Bohum imao dosta sreće, pošto su u jednom trenutku gubili sa 0:3, ali su onda u nastavku meča zaigrali dosta bolje i uspeli da postignu tri gola i dođu do zlata vrednog boda, koji će im i te kako značiti u borbi za opstanak, koja ih bez sumnje očekuje ove sezone.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da je domaća ekipa ipak veliki favorit u ovom meču pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Treba ovde očekivati i meč sa velikim brojem golova pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Za kraj, toplo vam preporučujemo da probate sa igrom 1&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.08.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.