Tiket dana (ponedeljak, 02.09.2019)

tiket dana

Naredna tri dana, bar što se tiče fudbala, ponuda će biti očajna, a onda se nastavljaju kvlifikacije za Evropsko prvenstvo. Ipak, tu je Svetsko prvenstvo u košarci, Evropsko za žene u odbojci, a US Open ulazi u završnicu.

Jena – Magdeburg – 2 @ 1.74 u 1xbet

Ovo je derbi ekipa koje su nekad bile perjanice one Istočne Nemačke. Od ujedinjenja nisu uspele da zabeleže značajnije rezultate, mada je Magdeburg prošle sezone igrao u Cvajti, ali se nije dugo zadržao. Gosti su imali ambiciju da se odmah vrate u Drugu ligu, ali će to teško biti izvoodljivo. Već sada imaju veliki zaostatak za vodećim tomovima, a nalaze se na devetom mestu. Pobedom u Jeni napredovali bi do sedme. Domaći je u katastrofalnoj seriji rezultata, poražen je na scih šest utakmica, i čvrto drži začelje tabele, u gol razliku 2:13. Ne vidimo način da Jena pripreti Magdeburgu i sigurni smo u trijumf gostujućeg tima. Za dvojku u kladionici 1xbet kvota iznosi 1.74.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Slajgo – Dandalk – 2/2,3+ @ 2.85 u Meridianbet

Dandalk će odbraniti titulu u Republici Irskoj, i to je jasno mada je do kraja ostalo još dosta da se igra. Šamrok zaostaje četiri boda, ali Dandalk ima i dve utakmice manje odigrane, a jedna je ova sa ekipom Slajga. Zbog učešća u evropskim kvalifikacijama Dandalk je malo zapostavio domaći šampionat, ali je i pored toga u seriji od četiri pobede. Slajgo je u zlatnoj sredini, opstanak mu nije ugrožen, ali ne može do plasmana u Evropu. Ove dve ekipe sastajale su se već tri puta u aktuelnoj sezoni, i Slajgo je tim koji najmanje leži Dandalku, sudećipo ishodima u tim mečevima. Na dve utakmice kada je Dandalk bio domaćin, šampion ima pobedu i remi, a na gostovanju na “Šougrandsu” u Slajgu, savio je domaćin. Sada verujemo u pobedu Dandalka, koji će pokušati da što pre razreši sve dileme oko nove titule. Predlažemo prelaz 2/2 uz bar tri gola na meču. Za kombinaciju 2/2,3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.85.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.