Tip dana košarka: Nastavljamo sa analizama plus/minus na poene igrača!

plus minus

Zahuktava se polako ovo Svetsko prvenstvo u Kini. Očekujemo da će biti sve zanimiljivijih mečeva kako takmičenje bude odmicalo. Za sada nekako sve ide po planu, odnosno favoriti beleesigurne i ubedljive pobede. Razlika u kvalitetu kod većine ekipa je poprilično evidentna i to jeste veliki problem ovakvih smotri reprezentacija. Na današnjem programu nekoliko jako zanimljivih mečeva, a mi smo izdvojili po nama najizglednije predloge iz kategorije plus/minus na poene igrača. 

V. Poirier (7.5) + + + + +

Francuska posle teškog meča protiv Nemačke, igra protiv slabašnog Jordana u drugom kolu. Nema mnogo pametovanja kod ovog predloga, smatram da će Poarije dobiti koji minut više nego što bi to bio slučaj da je neki opasniji protivnik i samim tim smatram da će rutinski preko ove granice. Gober jeste prvi centar ove ekipe, ali i Poarije ima ekstra kvalitet i nije slučajno novi igrač Bostona od naredne sezone. Odlično koristi leđnu tehniku, a pored Marselinja Uertasa u Baskoniji, naučio je sve čari dobrog otvaranja iz pik igre. Poprilično je siguran i sa slobodnih bacanja, tako da ga vidimo danas sa dobrom ulogom. Francuska je dominantna u reketu i to će iskoristiti na ovom meču. Po meni najsigurniji tip za danas je Vinsent preko 7.5 poena. MERIDIANBET za ovu granicu poena daje kvotu 1.85.

K. Pangos (11.5) + + + + +

Kanada je posle poraza od Australije znatno smanjila svoje šanse da se plasira u drugu fazu SP. Ono šta im je potrebno da bi se to ostvarilo jeste pobeda nad Litavnijom. Litvanci deluju jako ozbiljno na ovom šampionatu, iako su imali lak zadatak protiv Senegala u prvom kolu. Pangos je na prvom meču na turniru postigao 14 poena uz šut iz igre 6/15. Promašivao je dosta, ali je igrač koji može u serijama da pogađa šuteve sa distance. Doprinos Pangosa i Džozefa će biti presudni za krajnji ishod ovog meča. Jako bitan meč, a najbolji igrači trena baš tada da pokažu koliko vrede. Očekujemo Pangosa koji ima iskustva sa ovakvih mečeva da pokaže svoj kvalitet. Nadam se da će Pangos pronaći pravi ritam na ovom susretu i da će bez problema preko ove granice. MERIDIANBET za ovu granicu poena daje kvotu 1.85.

Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.