Tip dana: Rumunija – Španija: Mogu li Rumuni da iznenade “furiju”?

Posle dosta vremena nas očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rumunije i Španije.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Rumunija: Može li ova ekipa do plasmana na Evro?

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da svi navijači reprezentacije Rumunije mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju u ovom kvalifikacijama. Naime, ova selekcija je do sada osvojila čak sedam bodova, ali se svakako mora pomenuti i to da još uvek nisu ostvarili pobedu protiv neke od jačih reprezentacija koje se nalaze u grupi sa njima.
Savladali su dva puta autsajdera, što se i očekivalo, pošto su prvo bili bolji od Farskih Ostrva na svom terenu, a taj meč je završen ubedljivom pobedom od 4:1. Takođe, u prošlom kolu su bili bolji od još jedne od slabijih ekipa. Ovoga puta je u pitanju bila Malta, koju su na gostovanju demolirali sa 4:0. Kada su pitanju mečevi sa objektivno jačim rivalima, osvojili su samo jedan bod, ali ne treba zaboraviti da su na oba meča igrali u gostima.
Skandinavske reprezentacije su im rivali u borbi za to drugo mesto, jer je Španija objektivno nedostižna i kod Švedske su na samom početku kvalifikacija izgubili sa 2:1, dok su kod Norveške uspeli odigrati nerešeno i to rezultatom 2:2.
Ono što je svakako podatak koji je vredan pomena je da je Rumunija na svakom meču do sada uspela da postigne makar po jedan gol.

Španija: Sjajne partije ove reprezentacije u poslednje vreme!

Nakon nekoliko godina u kojima nekadašnji evropski i svetski šampioni nisu blistali, utisak je da su reprezentativci Španije konačno pronašli dobitnu kombinaciju, o čemu možda i najbolje svedoče sjajni rezultati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Španci imaju maksimalne četiri pobede do sada i to je ono što se od ove selekcije i očekivalo. Treba reći i da će im ovo biti prvo teže gostovanje, jer su do sada igrali kod autsajdera Malte i Farskih Ostrva. Oba puta su slavili bez većih problema, mada se očekivalo da možda kod Malte budu i ubjedljiviji od konačnih 2:0. Protiv Farskih Ostrva su primili i gol, što je zaista malo ko očekivao, ali je na kraju ipak bilo više nego ubedljivih 4:1. Sa težim rivalima su igrali na domaćem terenu i prvo su pobedili Norvešku sa 2:1, i zaista, mora se priznati da im nije bilo nimalo lako u tom duelu pošto je pobedu doneo Serhio Ramos golom iz jedanaesterca.
Nema sumnje da su ubedljivo najbolju partiju pružili upravo u prošlom kolu kada su bez većih problema pred svojim navijačima savladali reprezentaciju Švedske, koja je blistala na prošlom Mundijalu na kom su mimo očekivanja stigli čak do četvrtfinala.
U tom duelu je Španija slavila sa ubedljivih 3:0, a zanimljivo je da su im i tada dosuđena dva penala, ali su i pored toga tokom čitavog dela susreta dominirali.

Naš predlog

Kada uzmemo u obzir igre i jedne i druge reprezentacije u poslednje vreme, sigurno je da su Španci veliki favoriti u ovom susretu pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Pominjali smo već da su Rumuni do sada svakoj ekipi uspeli da daju makar po jedan gol, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa dosta dobrom kvotom 2.08. Za kraj, savetujemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.