Tiket dana (sreda, 04.09.2019)

tiket dana

Čini nam se da je ovo dan sa najsiromašnijom ponudom u poslednja dva meseca. Uočekivanju nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, igraće se samo u Prvoj ligi Srbije, zatim Kup utakmice u Danskoj, a igra se i poslednja utakmica u engleskoj Konferenciji.

Dag & Red – Bromli – GG3+ @ 2.11 u Meridianbet

Gosti su sjajno započeli sezonu, pa posle osam odigranih kola još nemaju poraz. Zabeležili su pet pobeda i tri remija i nalaze se na trećem mestu, sa tri boda zaostatka za vodećim Vokingom. Bromli je kiks napravio ovog vikenda, kada je na svom terenu remizirao sa Fildom 2:2, pa bi učinak bio i bolji da su u tom meču slavili. Prilika za popravni je u meču sa Dag & Redom, timom koji je slabije plasiran, ali je bez poraza u četiri poslednje runde, u kojima ima dva remija i dve pobede. D&R je osvojio 11 bodova iz osam kola i nalazi se na 11. mestu. U prošloj sezoni je uspešniji bio Dag & Red, pošto je slavio na oba međusobna meča. Ovde smo sigurni u golove, pa predlažemo bar tri, uz njihanje mreža na obe strane. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.11.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Trajal – Kabel – 0-2 @ 1.54 u 1xbet

U Kruševcu se sastaju dve ekipe koje imaju ambiciju da se presele u elitni rang. Trajal je prošle sezone ušao u Prvu ligu Srbije, i za jedan bod mu je izmakao plasman u plej-of. Sada su se još više pojačali, pa nije nemoguće da u gradu pod Baggdalom imamo dva superligaša naredne sezone. Kabel je treći novosadski klub, ali takođe izuzetno ambiciozan. Bili su ubedljivi u Srpskoj ligi Vojvodina, pa iako debitanti, već su pokazali da se ne šale. Trenutno su četvrti, imaju tri pobede, dva remija, a izgubili su samo od Bačke u prvom kolu. Na poslednje tri utakmice nisu primili gol, pa zato ne očekujemo da i na stadionu “Mladost” u Kruševcu bude mnogo golova. Smatramo da ih neće biti više od dva, pa vam predlažemo igru 0-2 gola sa koeficijentom 1.54 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 3.25.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.