Tip dana: Finska – Italija: Bitka za prvo mesto u grupi!

U nedelju se nastavljaju kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Finske i Italije.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Finska: Sjajne partije ove selekcije u poslednje vreme!

Nakon nekoliko poprilično “sušnih godina, reprezentativci Finske ponovo igraju dobar fudbal. Naime, Finci su bili jedno od najprijatnijih iznenađenja u Ligi nacija, a sada nastavljaju u istom ritmu i u tekućim kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine.
Izgubili su prvi meč na gostovanju kod Italije, što je donekle bilo i očekivano, ali su nakon tog poraza započeli veliku pobedničku seriju koja i dalje traje. Slavili su četiri puta zaredom, a zanimljivo je da u tim mečevima nisu primili nijedan gol što dovoljno govori o tome koliko kvalitetno igra ova reprezentacija u poslednje vreme.
U gostima su bez većih problema savladali selekcije Jermenije i Lihteštajna, dok su na domaćem terenu ostvarili dve veoma važne pobede i to protiv nimalo naivnih selekcija Grčke i Bosne i Hercegovine.
Kako sada stvari stoje, ukoliko Finska uspe da pobedi i Italiju na svom terenu, više neće biti prepreka da prvi put dođu do plasmana na Evropsko prvenstvo što bi bio istorijski uspeh.

Italija: Mančini je preporodio ovu selekciju!

Ako smo za Finsku govorili da igraju dosta dobro u poslednje vreme, šta tek onda reći za Italijane koji izgledaju preporođeno od kako je na klupu ove selekcije seo Roberto Mančini, iako je cela italijanska javnost po ozvaničenju saradnje sa njim u najmanju ruku bila skeptična.
I za Italiju je ovo praktično prva meč lopta, jer u bi u slučaju novog trijumfa samo teoretski mogli ostati bez plasmana na Evropsko prvenstvo. Upisali su “Azuri” svih pet pobeda do sada i vidljivo je da nemaju pravu konkurenciju u ovoj grupi. Ono što svakako treba napomenuti je podatak da su izabranici Roberta Mančinija prve tri pobede ostvarili bez primljenog gola, uz čak jedanaest postignutih, što je zaista fantastičan podatak.
Međutim, nakon toga su reprezentativci Italije pokazali karakter, pošto su gubili i od Bosne i Hercegovine u Torinu, ali i od Jermenije u gostima, i oba puta su uspevali da preokrenu rezultat u svoju korist, i ostvare veoma važne pobede na putu ka Evropskom prvenstvu, koje već sada deluje i te kako realno, jer bi zaista trebalo čudo da se dogodi pa da ne vidimo ovu reprezentaciju na Evru.

Naš predlog

Obe reprezentacije igraju sjajno u poslednje vreme, i mišljenja smo da će i jedni i drugi uspeti da postignu makar po jedan gol na ovom meču, pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30. Nema sumnje da nas očekuje jedan veoma efikasan susret i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.42. Kada se sve sabere i oduzme, čini se da su ipak “Azuri” blagi favoriti na ovom susretu pa vam iz tog razloga predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom 1.75.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.