Tip dana: Poljska – Austrija: Meč lopta za domaćina!

U ponedeljak se nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Poljske i Austrije, koji bi u mnogome mogao da da odgovor koja reprezentacija će kao prva iz grupe završiti ove kvalifikacije.
Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Poljska: Meč lopta!

Kada se sve sabere i oduzme, nema sumnje da selekcija Poljske igra jedne poprilično dobre kvalifikacije, u prilog čemu ide činjenica i da se nalaze na prvom mestu u grupi posle pet odigranih kola, što i nije iznenađenje obzirom da su odmah nakon žreba proglašeni za najveće favorite.
Sve je bilo idealno za Poljake do petka, kada su igrali meč protiv Slovenije u gostima. Imali su četiri pobede do tada i nisu primili nijedan gol, ali se tada ipak sve promenilo. Primili su u Ljubljani dva gola, a nisu postigli nijedan i poraženi su, tako da se sada i situacija na tabeli malo komplikuje. I dalje su lideri i drže sve pod kontrolom, s tim da su sada pod nešto većim pritiskom. Nije bilo standardnog stopera Glika i to se svakako osetilo u igri, ali treba reći i da je to jedini izostanak. Treba dodati da nije bilo ni napadača Napolija Milika, ali je veliko pitanje i da li bi ovaj fudbaler bio u startnoj postavi pored Levandovskog i Pjonteka

Austrija: Mogu li Austrijanci do prvog mesta?

Kada je u pitanju selekcija Austrije, sigurno je da navijači ove reprezentacije nisu bili zadovoljni sa načinom na koji su njihovi fudbaleri započeli ove kvalifikacije, međutim vremenom su došli do prave igre i trenutno se nalaze na dosta dobrom drugom mestu na tabeli, koje donosi plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano sledeće godine, što je svakako glavni cilj Austrijanaca.
S obzirom na to kako su kvalifikacije počele za Austrijance, situacija je sada vrlo dobra. Uspela je ova selekcija nakon neslavnog starta kvalifikacija da veže tri pobede, i to pošto su u prva dva kola dva puta zaredom pognute glave napuštali teren, pošto du izgubili od Poljske na domaćem terenu, a nakon toga i od Izraela u gostima, što je svakako bilo iznenađenje.
Čini se da je prekretnica bila domaća pobeda nad Slovenijom i to sa minimalnim rezultatom, dok su pre toga deklasirali Makedoniju u gostima sa 4:1. kao i Letoniju na svom terenu sa više nego ubedljivih 6:0.

Naš predlog

Mora se priznati da su ipak Poljaci u ovom trenutku kvalitetnija reprezentacija od Austrije, i sigurno je da će hteti da pobedom praktično obezbede prvo mesto u grupi. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10. Treba očekivati sasvim sigurno i jedan efikasan susret pa vam iz tog razloga savetujemo i da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa jednom zaista sjajnom kvotom koja iznosi 2.15.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.