Tip dana: Crna Gora – Češka: Poslednja šansa za domaćine!

U utorak se nastavljaju kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Crne Gore i Češke.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Crna Gora: Očekivali smo više od ove reprezentacije!

Mora se priznati da smo od ove reprezentacije očekivali dosta više u ovim kvalifikacijama. Skoro da se može reći da su ove kvalifikacije izgubljene za selekciju Crne Gore, ali pokušaće još nešto napraviti do kraja, barem dok teoretske šanse još uvek postoje.
Crna Gora je pretposlednja u svojoj kvalifikacionoj grupi u kojoj je odmah na startu bilo jasno da će teško moći parirati neprikosnovenoj Engleskoj, pa se svakako očekivala njihova borba za drugo mesto sa selekcijom Češke, sa kojom se između ostalog i sastaju u ovom kolu. U ovom trenutku, selekcija Crne Gore ima čak šest bodova manje od drugoplasirane reprezentacije u grupi, gde se u ovom trenuku na iznenađenje svih nalazi tzv. Kosovo.
Počeli su Crnogorci dobrim remijem kod Bugarske, da bi onda na svom terenu doživeli pravi debakl od Engleske, kada je u Podgorici bilo čak 5:1 za “Gordi Albion”. I protiv tzv. Kosova su samo remizirali pred svojim navijačima, nakon čega su smenili Ljubišu Tumbakovića koji je nakon toga preuzeo reprezentaciju Srbije. U prošlom kolu je Crna Gora doživela poraz na gostovanju kod Češke, čime su znatno umanjili svoje šanse za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine.

Češka:  Može li ova selekcija do plasmana na Evro?

Češka ima bolju situaciju i svakako su ozbiljan kandidat za osvajanje drugog mesta, ali im svakako nije trebao poraz od tzv. Kosova u prošlom kolu. Nisu Česi na najbolji mogući način otvorili ove kvalilifikacije, pošto su u prvom kolu doživeli pravi debakl na gostovanju kod Engleske kada je bilo 5:0 za prošlogidšnjeg polufinalistu Svetskog šampionata. Nakon toga su reprezentativci Češke zaigrali dosta bolje pošto su pobedili Bugarsku na svom terenu sa 2:1, u jednom poprilično tvrdom susretu, da bi onda bez većih problema savladali Crnu Goru sa kojom se između ostalog i sastaju u ovom kolu.
Sigurno je da je sve to bila jedna lepa uvertira za gostovanje kod tzv. Kosova, ali se tada pokazalo ipak da Česi igraju daleko bolje na domaćem terenu. Naime, dobro je ova selekcija otvorila taj meč pošto su poveli golom Šika sa 1:0, ali je nakon toga tzv. Kosovo zaigralo dosta bolje, uspelo da preokrene rezultat i dođe do veoma važne pobede koja ih je baš približila plasmanu na Evropsko prvenstvo, što bi zaista bila velika senzacija.
Ono što svakako treba napomenuti je podatak da se u tim vratio Darida, ali ni on nije pomogao Česima u nastojanju da ostvare trijumf koji bi ih značajno približio Evru.

Naš predlog

Sigurno je da smo i od jednih i od drugih očekivali dosta više u ovim kvalifikacjama, pošto je odmah posle žreba bilo očigledno da će se ove dve selekcije boriti za to drugo mesto, pošto je za očekivati bilo da Englezi kvalifikacije završe na prvom mestu. Ipak, Crnogorci ne liče na sebe, i do sada su bez pobede, što će teško uspeti da poprave i u ovom susretu, pošto su na drugoj strani motivasani Česi koji bi pobedom sebi širom otvorili vrata Evropskog prvenstva. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00. Pored toga, sigurno je da nas očekuje i jedan meč sa malim brojem golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78. Za kraj vam savetujemo da probate sa kombinacijom duple šanse na Čehe, i malim brojem golova, i iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom x2&0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.26.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.