Tiket dana (ponedeljak, 09.09.2019)

tiket dana

Još dva dana kladiocima su na meniju utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a onda se, nakon pauze od dva dana, vraćaju prvenstveni okršaji. Ovo je predlog tiketa za ponedeljak.

Poljska – Austrija – GG3+ @ 2.56 u Meridianbet

Posle poraza Poljaka u Sloveniji situacija u ovoj grupi se zakomplikovala. U igru su se uključili Austrijanci, Slovenci, Izraelci i Makedonci. Najveće šanse i dalje ima Poljska, i pored 0:2 u ljubljanskim Stožicama, ali bi još jedan neuspeh doneo veliku promenu. U prve četiri utakmice Poljska je zabeležila sve pobede, i to bez primljenog gola, ali su “Janezi” pokazali da i oni imaju dosta slabosti. Austrija je jako loše otvorila kvalifikacije, zabeležili su dva uvodna poraza, od Poljske i Izraela, a onda su vezali tri pobede, protiv Slovenije, Makedonije i Letonije. Protiv Letonaca imali su lak posao, i nisu morali previše da zapinju, a pobedili su sa čak 6:0. Ovo za njih može biti presudan meč, poraz bi ih izbacio iz trke, a pobeda bi ih znatno približila cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Obe ekipe imaju dobar napad, pa očekujemo golove na ovom meču. Odigrajte GG3+ sa koeficijentom 2.56 u kladionici Meridianbet.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Letonija – Severna Makedonija – 2 @ 1.66 u 1xbet

Domaća selekcija je naslabija u ovoj grupi i sumnjamo da će osvojiti neki bod do kraja kvalifikacija. Severna Makedonija je uspela da ostane neporažena u Izraelu, što im ostavlja šanse da mogu bar do drugog mesta u grupi. U ovom ciklusu Makedonci igraju bolje na strani, doneli su bod i  iz Slovenije i iz Izraela, dok su upisali dva poraza u Skoplju, od Poljske i Austrije. Izgleda da će ih to i koštati boljeg plasmana, a da bi sačuvali nadu u povoljan epilog, moraju da pobede u Letoniji. Doma'in je do\iveo ve’ pet poraya, a gol raylika je katastrofalna, jedan dat i;ak 19 primljenih golova. Zato i predlažemo dvojku, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 1.66.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 4.25.


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*