Tiket dana (četvrtak, 12.09.2019)

tiket dana

Čini nam se da je današnja ponuda još slabija od jučerašnje. Za utehu sve će se to promeniti od sutra, kada se vraća ligaški fudbal. Evo šta smo spremili za danas.

Domžale – Mura – GG3+ @ 2.32 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici trećeg kola slovenačke prve lige, Domažale dočekuje ekipu iz Murske Sobote. Domaćin je najveće razočarenje dosadašnjeg toka šampionata. Posle sedam odigranih utakmica, još uvek nemaju pobedu, a bili su predstavnik Slovenije u Evropi ovog leta, čak su imali i zapažen nastup, izbacili su Balzak iz Malte, a onda ispali od švedskog Malmea. Mura je dobro igrala na startu prvenstva, doživeli su samo jedan poraz, i to u prethodnom kolu na gostovanju Aluminiju. Imaju po tri pobede i tri remija, pa bi trijumfom na ovom gostovanju došli do treće pozicije. Teško je proveniti ko je bliži pobedi, Domžale konačno mora nekog da savlada, ali im neće biti lako. Zato se odlučujemo da predložimo igru na golove, biće ih bar tri, a trebalo bi da se tresu obe mreže. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.32.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

Znojmo – Fridek-Mistek – 2 @ 1.55 u 1xbet

Ovo je meč Treće lige Češke, u kome je gost favorit, sudeći po dosadašnjem učinku. Fridek-Mistek i Znojmo su prošle sezone igrali u drugoj ligi, ali su sada zajedno u rangu niže. Fridek-Mistek je bio poslednji u Drugoj ligi, ali je Znojmo, bivši član elite, završio u sredini tabele, međutim zbog velikih problema morao je u treći rang. Ni tu se nisu snašli najbolje, igraju sa mladim timom, pa su posle sedam odigranih utakmica pretposlednji sa samo pet bodova. Fridek-Mistek je mnogo bolji, trenutno su treći sa samo bodom zaostatka za vodećom Sigmom, odnosno drugim timom ekipe iz Olomouca. Predlažemo dvojku, za koju u kladionici 1xbet dobijate kvotu 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 3.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.