Tip dana: Barselona – Valensija: Barsa želi revanš za poraz u finalu Kupa Kralja!

Ovog vikenda je na programu četvrto kolo španske La Lige, a svakako najinteresantniji meč ovog kola se igra na Nou Kampu gde će fudbaleri Barselone dočekati Valensiju. Ovo će ujedno biti i repriza finala španskog Kupa Kralja u kom je Valensija mimo očekivanja slavila sa 2:1.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Barselona: Prioritet je Liga šampiona!

Sigurno je da Barselona ne pruža onakve partije kakve smo očekivali od njih na startu sezone. Naime, izabranici Ernesta Valverdea imaju jedan poraz, jednu pobedu i jedan remi, i trenutno se nalaze tek na osmom mestu na tabeli. U prvom kolu je Barsa srušena pri kraju meča na gostovanju kod Atletik Bilbaa, da bi u drugom kolu ostvarili svoju prvu i za sada jedinu pobedu u šampionatu, kada su na svom terenu savladali Betis sa 5:2, iako su gosti iz Andaluzije prvi došli do vođstva u tom susretu. I pored ubedljive pobede je bilo evidentno koliko Barsa zapravo ima problema u odbrani, a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada je tim sa Nou Kampa ponovo neprijatno iznenadio svoje navijače pošto su samo remizirali na gostovanju kod Osasune, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Ipak, mora se priznati da u tim mečevima nije bilo najboljeg fudbalera Barselone i svakako jednog od najboljih fudbalera na svetu, Lionela Mesija koji se još uvek oporavlja od povrede, i po poslednjim informacijama koje stižu iz Španije, on neće biti spreman ni za ovaj meč.
Sigurno je da će prioritet ove sezone kada je Barselona u pitanju biti Liga šampiona, gde izabranici Ernesta Valverdea konačno žele da dođu do trofeja, posle nekoliko “sušnih” godina.

Valensija: Smena trenera posle samo tri meča!

U goste Barsi dolazi Valensija koja ima ambiciju da ponovo dođe do plasmana u Ligu šampiona i to preko prvenstva, pošto su prošle godine imali prilike da to urade i preko Liga Evrope, ali su nažalost eliminisani u polufinalu od Arsenala. Prošla sezona je bila uspešna pošto su pored tog četvrtog mesta u šampionatu uspeli da dođu i do trofeja u Kupu Kralja i to nakon pobede nad Barselonom u finalu, kada je bilo 2:1. Sigurno je da je malo ko očekivao taj trijumf, pogotovu što je tim iz Katalonije samo nedelju dana pre toga eliminisan od Liverpula u polufinalu Lige šampiona, ali su “slepi miševi” odigrali jedan fantastičan meč i potpuno zasluženo došli do trofeja.
Što se tiče ove sezone, Valensija je tek u prošlom kolu ostvarila prvu pobedu u šampionatu. Naime, u prvom kolu španske La Lige je Valensija mimo očekivanja remizirala na svom terenu protiv Real Sosijedada, koji ruku na srce igra sjajno na gostovanjima. Nakon toga su “slepi miševi” doživeli poraz na gostovanju kod Selte iz Viga, da bi u prošlom kolu konačno došli do pobede i to na svom terenu protiv Majorke kada je bilo 2:0. Ipak, sredinom nedelje je Valensija otpustila trenera Marselina, a na njegovo mesto je postavila bivšeg fudbalera Real Madrida, Alberta Seladesa koji će debitovati na Nou Kampu.

Naš predlog

Iako je opšti utisak da fudbaleri Barselone ne blistaju ove sezone, ipak im dajemo prednost u ovom susretu pošto bi bilo zaista previše da u prva četiri kola dožive čak tri kiksa. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48. Valensija je početkom nedelje dobila novog trenera, i nema sumnje da će to biti pravi pozitvni šok za ovu ekipu. Mišljenja smo da bi “slepi miševi” mogli do gola na ovom gostovanju, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i predlažemo vam da odigrate igru 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.87.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.