Tip dana: Verona – Milan: Mogu li “rosoneri” do važnih bodova na teškom gostovanju?

Jedan od poslednjih mečeva trećeg kola italijanske Serija A se igra u Veroni gde će istoimena ekipa dočekati fudbalere Milana.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Verona: Jedini cilj je opstanak!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Verone ovoliko dobro izgledati na startu šampionata u Seriji A. Naime, ova ekipa je prošle sezone uspela da se kroz Seriju B probije do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog takmičenja, i logično je bilo da u ovoj sezoni glavni cilj bude opstanak u ligi. Ipak, posle dva odigrana kola, fudbaleri Verone trenutno zauzimaju odličnu sedmu poziciju na tabeli uz četiri osvojena boda. Ono što je svakako dobro kada je ova ekipa u pitanju je i to što tim iz grada ljubavi još uvek nema poraz u novoj sezoni, pošto su u prvom kolu remizirali na gostovanju kod Bolonje, iako treba dodati da su većim delom tog susreta imali igrača manje na terenu, pa je svakako zbog toga ovaj bod još i veći. U prošlom kolu je Verona odigrala jedan zaista sjajan susret pošto su slavili na gostovanju kod Lećea koji je takođe ove godine ušao u Seriju A, i to sa minimalnim rezultatom. Nema sumnje da je neko pre početka šampionata ovoj ekipi ponudio četiri boda iz prva dva susreta, da bi to oberučke prihvatili, i ako se po jutru dan poznaje, nema sumnje da će ovo biti jedna sjajna sezona za ovu ekipu.

Milan: Mogu li “rosoneri” do Lige šampiona?

U goste Veroni dolazi Milan koji već dugi niz ne uspeva da dođe do plasmana u Ligu šampiona, uz podatak da su ove godine zbog finansijskih problema odustali i od Liga Evrope. Ipak uopšte se ne postavlja pitanje koji je glavni cilj Milana u ovoj sezoni, pošto je jasno da je to povratak u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali je veliko pitanje koliko je to u ovom trenutku realno. Naime, ovog leta su izostala neka spektakularna pojačanja u Milanu kako je to na kraju šampionata najavljeno u italijanskim medijima. Ipak, nije bilo ni nekih značajnijih odlazaka iz tima, uz podatak da je na klupu seo Marko Đampaolo koji je sa dosta uspeha prethodne sezone vodio Sampdoriju što ga je preporučilo za klupu slavnog tima. U prvom kolu su “rosoneri” doživeli neočekivan poraz na gostovanju kod Udinezea, i bio je to jedan susret u kom su fudbaleri Milana podsetili na svoje očajne partije iz prošle sezone, kada su imali nekoliko poprilično loših partija. Ipak, u drugom golu su savladali Brešu na svom terenu, iako se mora priznati da nisu briljirali ni na tom meču, ali su i propustili nekoliko kolosalnih prilika u finišu meča. Međutim, pišu se tri boda i to je svakako nešto što je najbitnije u ovom trenutku.

Naš predlog

Ukoliko Milan želi da konačno dođe do Lige šampiona posle dosta godina, ne bi smeo da ima problema na gostovanju kod slabijih ekipa, pošto su već u prvom kolu doživeli poraz na gostovanju kod Udinezea. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Treba očekivati i jedan efikasan duel pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.00. Za kraj, sigurno je da će Milan od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Verone, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.63.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.