Derbi dana: Borusija Dortmund – Barselona: Očekuje nas pravi SPEKTAKL!

U utorak su na programu mečevi prvog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili svakako jedan od najinteresantnijih duela u kom će Borusija Dortmund na svom terenu dočekati Barselonu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Borusija Dortmund: Cilj je titula u domaćem prvenstvu!

Kada se sve sabere i oduzme, nema sumnje da fudbaleri Borusije iz Dortmunda pružaju dosta dobre partije ove sezone. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige, uz samo bod zaostatka u odnosu na vodeću ekipu Lajpciga, koja se mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Dortmund odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu u kom su deklasirali ekipu Leverkuzena, a duel između te dve ekipe je završen pobedom “milionera” od čak 4:0. Ipak, pre toga su fudbaleri Borusije neprijatno iznenadili svoje navijače pošto su na gostovanju kod Union Berlina doživeli poraz, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Pre toga su “milioneri” iz Dortmunda odigrali dva fantastična meča, pošto su na otvaranju Bundeslige ubedljivo savladali ekipu Augsburga, da bi nakon toga odigrali sjajno i na gostovanju kod povratnika u društvo najboljih, ekipe Kelna, i slavili sa 1:3 u tom duelu.

Barselona: Prioritet je osvajanje Lige šampiona!

Mora se priznati da fudbaleri Barselone ne igraju toliko na otvaranju šampionata, ali su ipak u poslednjem kolu domaćeg prvenstva na svom terenu demolirali Valensiju (5:2), i možda na taj način pokazali da je evidentna kriza u igri prošlost.
Naime, na startu La Lige su izabranici Ernesta Valverdea doživeli poraz na gostovanju u Baskiji kada je Atletik Bilbao u samom finišu susreta došao do veoma važna tri boda na otvaranju šampionata. Nakon toga je Barsa odigrala jedan sjajan meč na svom terenu protiv Betisa, u kom je ruku na srce ova ekipa prva došla do vođstva, ali je kasnije Barsa zaigrala bolje i uspela da postigne čak pet golova (5:2). U trećem kolu ekipa sa Nou Kampa je gostovala kod Osasune, gde su mimo očekivanja samo remizirali (2:2), i upravo u tom susretu su izabranici Ernesta Valverdea i pokazali koliko zapravo problema imaju ove sezone, naročito u zadnjoj liniji tima pošto su na svakom meču u prvenstvu do sada primili makar po jedan gol. I u prošlom kolu je Barsa primila dva gola od Valensije, i zbog toga dolazimo do cifre od čak sedam primljenih golova u prva četiri kola, što je zaista previše za ekipu koja ove sezone ima ambiciju da dođe do naslova prvaka u Ligi šampiona.

Naš predlog

Dortmund igra dosta dobro na otvaranju šampionata, ali im u goste dolazi Barselona koja ima najviše moguće ambicije kada je u pitanju Liga šampiona. Naime, izabranici Ernesta Valverdea žele do trofeja u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, a da bi to uradili, sigurno je da moraju da pobeđuju i na strani, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.15. Takođe, sigurno je da nas očekuje i jedan meč sa velikim brojem golova pa vam iz tog razloga hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.36.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.