Tip dana: Napoli – Liverpul: Može li četa Karla Ančelotija do pobede nad šampionom Evrope?

U utorak nas konačno očekuju mečevi prvog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta izdvojili duel između Napolija i Liverpula.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Napoli: Cilj je prolazak u nokaut fazu!

Fudbaleri Napolija igraju dosta dobro na startu šampionata, iako se mora priznati da u nekim mečevima nisu imali ni dovoljno sreće. Tu pre svega mislimo na onaj meč protiv Juventusa, kada su stigli prednost “stare dame” od čak tri gola zaostatka, ali je onda Kulibali jednom nespretnom intervencijom u poslednjim trenucima meča, doneo Juventusu nova tri boda. Ipak, u prošlom kolu Serije A je Napoli bez većih problema na svom terenu savladao Sampdoriju sa 2:0, a dvostruki strelac u tom meču je bio Dris Martins.
Kada je u pitanju Liga šampiona, sigurno je da Napoli ima velike ambicije u ovom takmičenju, ali je onaj primarni cilj zapravo plasman u nokaut fazu, gde bi ruku na srce i trebali da se nađu pošto su Salcburg i Klub Briž barem na papiru daleko slabije ekipe od Napolija. Sigurno je da će izabranici Karla Ančelotija voditi veliku bitku za prvo mesto u grupi sa šampionom Evrope, ekipom Liverpula, koja bez sumnje i ove godine želi da dođe do same završnice takmičenja.

Liverpul: “Redsi” igraju fantastično na startu šampionata!

Nakon što su prošle godine došli do trofeja u Ligi šampione, što im je izmaklo godinu dana ranije kada su poraženi od Real Madrida, fudbaleri Liverpula su sa fantastičnim partijama nastavili i ove sezone. Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Jirgen Klop pruža zaista fenomenalne partije na startu sezone u Premijer ligi, a sigurno je da je najbolji pokazatelj za to i prvo mesto, uz čak pet bodova više u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti.
Na sve to, izabranici Jirgena Klopa su došli i do Superkupa Evrope pošto su u jednom sjajnom meču savladali Čelsi, ruku na srce tek posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, ali su i bez toga bili dosta bolji rival na tom susretu. Zanimljivo je da će Liverpul ponovo biti u grupi sa Napolijem, sa kojim su prošle sezone u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju imali polovičan učinak, pošto su bili bolji na svom terenu, dok su doživeli poraz na “San Paolu”. Ipak, ne treba zaboraviti da je Napoli u pripremnom periodu ubedljivo savladao Liverpul sa 3:0, pa je sigurno da će izabranici Jirgena Klopa učiniti sve da se revanširaju ovoj odličnoj italijanskoj ekipi.

Naš predlog

Napoli igra sjajno na otvaranju šampionata, pogotovu se to odnosi na domaći teren, pa smo mišljenja da izabranici Karla Ančelotija neće doživeti poraz na ovom meču i iz tog razloga vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70. Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre i da probate sa igrom 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.