Derbi dana: PSŽ – Real Madrid: Prava poslastica za sve ljubitelje fudbala!

U sredu se nastavljaju mečevi prvog kola Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između PSŽ-a i Real Madrida.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

PSŽ: Može li ova ekipa do iskoraka u Ligi šampiona?

Fudbaleri PSŽ-a već godinama želi da napravi neki ozbiljniji rezultat u Ligi šampiona, ali im to nažalost ne polazi za nogom. Prošle sezone je PSŽ možda bio i najveći favorit za osvajanje ovog takmičenja, ali su svoje učešće u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju završili još u osmini finala kada su eliminisani od strane Mančester Junajteda, koji je posle poraza na domaćem terenu u prvom meču (2:0), pokazao karakter u Parizu i slavio sa 3:1, golom iz penala u poslednjim trenucima utakmice.
U međuvremenu je u Pariz stigao i Mauro Ikardi, koji će sasvim sigurno pojačati konkurenciju u napadu, koja je i bez njega zaista brutalna. Kada je domaće prvenstvo u pitanju, mora se priznati da PSŽ više nije toliko dominantan kao ranijih sezona, pošto su već doživeli jedan poraz i to na gostovanju kod Rena, ali se i pored toga nalaze na prvom mestu na tabeli Lige 1, što je svakako najbitnije. U prošlom kolu je ekipa iz Pariza odigrala jedan bled meč na svom terenu protiv Strazbura, ali su ipak došli do pobede u sudijskoj nadoknadi i to nakon fenomenalnog gola koji je postigao Nejmar makazicama.

Real Madrid: Može li Zidan četvrti put do Lige šampiona?

Sigurno je da su svi ljudi u Realu već zaboravili prošlu sezonu koja je bila jedna od najneuspešnijih u poslednjih nekoliko godina. Možda i najbolji pokazatelj za to je podatak da Madriđani nisu uspeli da osvoje nijedan trofej, što se zaista retko dešava kada je ova ekipa u pitanju. U Ligi šampiona je ova ekipa igrala dobro, sve do osmine finala kada su eliminisani od Ajaksa, iako su u prvom susretu u Amsterdamu ostvarili pobedu. Kada je u pitanju La Liga, Real Madrid je sezonu završio na trećem mestu, dok su u Kupu Kralja eliminisani u polufinalu od Barselone, od koje su doživeli čak tri poraza prošle sezone.
Kada je u pitanju ovaj šampionat, evidentno je da Madriđani pod dirigentskom palicom Zinedina Zidana igraju nešto bolje, ali opet su dozvolili sebi dva kiksa, i to prvo protiv Valjadolida na svom terenu, a odmah nakon toga i protiv Viljareala. Ipak u prošlom kolu su odigrali jedan dobar meč i slavili na svom terenu protiv Levantea, pa se posle četiri odigrana kola nalaze na trećem mestu, a svakako da im je cilj da posle dosta vremena konačno dođu do šampionske titule, iako to neće biti nimalo lak zadatak.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl, i na prvu se mora priznati da je veoma nezahvalno prognozirati ovakve duele. Sigurno je da bi utakmica mogla da ode u oba pravca, a ono što ne bi moglo da izostane su svakako golovi kojih bi trebalo i te kako da bude na ovom susretu. Zbog svega toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.44. Za kraj, za očekivati je da i jedni i drugi dođu do gola na ovom susretu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom GG4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.66.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.