Tip dana: Bajern Minhen – Crvena Zvezda: Veliki ispit za četu Vladana Milojevića!

U sredu se nastavlja prvo kolo Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bajerna iz Minhena i Crvene Zvezde.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Bajern Minhen: Cilj je polufinale Lige šampiona!

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da fudbaleri Bajerna iz Minhena ne blistaju ove sezone, a najbolji poakazatelj za to je i trenutna tabela pošto se ova ekipa nalazi tek na četvrtom mestu na tabeli. Ruku na srce, i početak prošle sezone je po izabranike trenera Kovača bio veoma loš, ali su u drugom delu sezone zaigrali dosta bolje i nekako uspeli da dođu do nove titule šampiona, čime su svakako ispunili primarni cilj.
Ovoga puta je Bajern kiksnuo čak dva puta u prva četiri kola što je možda i previše, obzirom da se ne tako davno dešavalo da ova ekipa samo dva puta ne pobedi u čitavom prvom delu sezone. U prošlom kolu je ekipa iz Minhena odigrala jedan dosta dobar meč, ali su ipak samo remizirali na gostovanju kod Lajpciga, koji se remijem u tom duelu probio na prvo mesto na tabeli, što sasvim sigurno niko pre početka šampionata nije očekivao. Pre tog meča je Bajern ostvario dve sigurne i ubedljive pobede, i to prvo protiv Šalkea u gostima, a nakon toga i na svom terenu protiv Mainca kada su slavili sa više nego ubedljivih 6:1. Ipak, u prvom kolu je ekipa iz Minhena samo remizirala na svom terenu protiv Herte što je svakako bilo veliko iznenađenje, bez obzira što Herta igra sjajno u poslednje vreme.
Kada je Liga šampiona u pitanju, uprava kluba je zacrtala cilj, a to je polufinale, ali je veliko pitanje koliko je to realno u ovom trenutku, pošto je ove godine konkurencija u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju možda i nikad jača.

Crvena Zvezda: Veliki uspeh je i sam plasman u Ligu šampiona!

Kada su u pitanju crveno-beli iz Beograda nema sumnje da je veliki uspeh i sam plasman u Ligu šampiona. Ipak, ne treba zaboraviti da su izabranici Vladana Milojevića i prošle godine igrali u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju kada su ostvarili veliki podvig pošto su pobedili Liverpul na svom terenu koji je kasnije postao šampion Evrope. Treba svakako pomenuti i da je Zvezda uspela da odoli jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi Napolija na svom terenu kada nije bilo golova. Možda i podatak koji najbolje odslikava dosta dobre partije crveno-belih u Ligi šampiona je da su svakoj ekipi uspeli da postignu makar jedan gol, što nije mala stvar kada se zna da su sa druge strane bile ekipe Liverpula, PSŽ-a i Napolija.
Ovoga puta su izabranici Vladana Milojevića imali dosta sreće u kvalifikacijama pošto su uspeli da eliminišu prvo Kopenhagen, i to posle jedne od najzanimljivijih penal serija u poslednjih nekoliko godina, da bi nakon toga eliminisali barem na papiru kvalitetniju ekipu Jang Bojsa, pošto su u prvom meču remizirali sa 2:2, da bi nakon toga na stadionu “Rajko Mitić” takođe remizirali (1:1) i došli do velikog uspeha.
Kada je domaće prvenstvo u pitanju, opšti utisak je da Zvezda ima dosta problema, ali ono što je nekako najbitnije je da do sada imaju maksimalni učinak, iako su u prošlom kolu na svom terenu gubili od Inđije sve do nekoliko minuta pre kraja meča, ali su onda posle dva penala došli do veoma važne pobede, zbog koje će izabranici Vladana Milojevića u lepom raspoloženju dočekati meč sa gigantom iz Minhena.

Naš predlog

Treba biti realan pa priznati da je Bajern veliki favorit u ovom susretu, ali sigurno je da će i izabranici Vladana Milojevića iskoristiti lepu priliku da se nadigravaju sa daleko kvalitetnijim rivalom. Pomenuli smo već podatak da su crveno beli uspeli da postignu makar po gol svakoj od ekipa u prošloj sezoni Lige šampiona, pa smo mišljenja da bi to slučaj mogao da bude i ovog puta, i upravo zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.50. Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa još boljom kvotom 2.81. Pominjali smo već da je Bajern veliki favorit u ovom meču, i pobeda se nijednog trenutka ne dovodi u pitanje, pa vam iz tog razloga savetujemo a probate sa igrom 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.93.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.