Tip dana: Torino – Milan: Mogu li “rosoneri” do pobede na teškom gostovanju?

Poslednji meč vanrednog petog kola italijanske Serije A nam donosi duel koji će biti odigran u Torinu, gde će istoimena ekipa dočekati Milan.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Torino: Mogu li “bikovi” do plasmana u Ligu Evrope?

Fudbaleri Torina iz sezone u sezonu ulaze sa jasnom ambicijom, a to je borba za Evropu, tačnije plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje – Ligu Evrope. Prošle sezone su “bikovi” igrali fantastično tokom čitavog dela šampionata, ali su na kraju ipak ispred njih bile ekipe Rome, Milana i Lacija, što je nažalost značilo da Torino nećemo gledati u Evropi. Međutim, nakon odustajanja Milana od ovog takmičenja zbog velikih finansijskih problema, prva ekipa ispod crte je bila upravo Torino, pa su “bikovi” krenuli iz kvalifikacija. Ipak, u plej-ofu su izabranici Valtera Macarija u oba meča poraženi od Vulverhemptona, pa su tako i pored velikih ambicija ostali bez plasmana u grupnu fazu ovog takmičenja.
Kada je nova sezona u pitanju, Torino igra promenljivo, i do sada su sakupili šest bodova, pošto su ostvarili dve pobede u prva dva kola, i dva poraza, koja su došla u poslednja dva kola. Trenutno se izabranici Valtera Macarija nalaze na desetom mestu, ali bi pobedom na ovom susretu mogli dobrano da napreduju na tabeli. U prošlom kolu su “bikovi” doživeli svoj drugi poraz u šampionatu, pošto su izgubili kod Sampdorije u gostima, kojoj je to ujedno bio i prvi trijumf u šampionatu. Pre toga je Torino neprijatno iznenadio svoje navijače pošto su doživeli neočekivani poraz na svom terenu od Lećea kada je bilo 1:2.

Milan: Cilj je Liga šampiona, ali veliko je pitanje koliko je to realno!

Ako smo za Torino pomenuli da iz godine u godinu ulaze u sezonu sa namerom da dođu do plasmana u Ligu Evropu, onda za “rosonere” svakako možemo reći da im je glavna ambicija u već nekoliko prethodnih sezona plasman u Ligu šampiona. Ipak, kada se sve sabere i oduzme, veliko je pitanje koliko je to u ovom trenutku i realno. Naime, gigant iz Milana je pretrpeo velike promene u letnjem prelaznom roku, pošto je novi trener kluba postao Marko Đampaolo, koji je u prošlom šampionatu sa dosta uspeha vodio Sampdoriju. Međutim, ono što je i te kako evidentno u prvih nekoliko kola nove sezone, je činjenica da Milan ne igra ništa bolje nego prošle sezone kada im je plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje izmakao, a na sve to je klub suočen i sa velikim finansijskim problemima zbog čega su morali da odustanu od Liga Evrope, a zanimljivo je da umesto njih u kvalifikacije otišao Torino, koji se tu nažalost nije proslavio, o čemu smo već pisali.
Do sada “rosoneri” poput Torina imaju dve pobede i dva poraza, ali treba istaći da su izabranici Marka Đampaola kiksnuli još u prvom kolu kada su poraženi na gostovanju kod Udinezea, a taj meč je završen rezultatom 1:0. Nakon toga je Milan ostvario dva vezana trijumfa, pošto su prvo slavili nad Brešom na svom terenu, da bi onda trijumfovali i na jednom dosta teškom gostovanju kod Verone. Ipak, u prošlom kolu je Milan u gradskom derbiju protiv Intera odigrao možda i najgori meč ove sezone, i otuda i ne čudi poraz od 2:0.

Naš predlog

Fudbaleri Milana ne znaju za pobedu na gostovanju kod Torina još od 2012. godine, kada su u jednom fantastičnom meču slavili sa 2:4. Prošlosezonski duel ove dve ekipe u Torinu nam je doneo sigurnu pobedu “bikova” od 2:0. Zbog svega toga, vam ovog puta toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.43. Ipak, ne treba očekivati da će se izabranici Marka Đampaola predati pre početka meča, čak smo mišljenja da bi vrlo lako mogli da postignu i gol na ovom susretu pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.81. Za kraj, hrabro vam savetujemo da probate sa kombinacijom ove dve igre i da odigrate igru 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.56.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.