Tip dana: Sampdorija – Inter: Da li je vreme za prvi kiks Intera?

Ovog vikenda je na programu šesto kolo italijanske Serije A koje nam donosi mnogo zanimljivih susreta, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Sampdorije i Intera.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sampdorija: Katastrofalan početak sezone!

Ako za neku ekipu sa pravom možemo reći da je najveće razočarenje u dosadašnjih pet odigranih kola Serije A, onda je to svakako ekipa Sampdorije. Nema sumnje da niko nije očekivao da će izabranici Euzebija Di Frančeska ovoliko loše izgledati ove sezone, a posebno je zanimljivo što su im italijanski mediji pred početak šampionata davali realne šanse za borbu za Ligu Evrope. Posle pet odigranih kola se ekipa iz Đenove nalazi na poslednjem mestu na tabeli Serije A, sa samo tri osvojena boda, što je zaista ispod svakog očekivanja.
U prošlom kolu su izabranici Euzebija Di Frančeska odigrali jedan solidan meč na gostovanju kod Fiorentine, ali je na stadionu Artemio Franki ipak četa Vinćenca Montele došla do prve pobede nakon baš dosta vremena. Pre toga je Sampa svakako odigrala svoj najbolji meč u dosadašnjem delu sezone, pošto su na svom Marasiju bili bolji od odličnog Torina. Taj meč je završen rezultatom 1:0, i sigurno je da se nakon tog trijumfa učinilo da će ekipa iz Đenove igrati dosta bolje u nastavku sezone, međutim usledio je novi neuspeh u Firenci.
Ono što takođe nije dobro je podatak da je Sampdorija do sada primila čak 11 golova, što je uz ekipu SPAL-a najviše u italijanskom prvenstvu.

Inter: Fantastične partije “neroazura”!

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo jedna izuzetno uspešna sezona za fudbalere Intera. Naime, od kako je na klupu trofejnog italijanskog kluba seo Antonio Konte, Inter pruža fenomenalne partije, a svakako najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli, uz dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Juventus.
Ozbiljno je radila uprava milanskog kluba u letnjem prelaznom roku, pošto su novi članovi Intera postali Dijego Godin, Romele Lukaku i Aleksis Sančez. Bilo je tu još nekoliko dolazaka poput Barele, Sensija koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da je fantastičan fudbaler, kao i Lazara, i sve to je uslovilo da gledamo najbolji Inter u prethodnih pet ili šest godina.
Do sada izabranici Antonija Kontea imaju maksimalan učinak, iako se mora priznati da nisu imali baš najbolji raspored na početku šampionata. Naime, osim Lećea u prvom kolu, kada nije bilo previše problema pošto je meč završen rezultatomo 4:0, Inter je išao i na teško gostovanje kod Kaljarija koji igra sjajno na svom terenu i uspeli su da slave tu sa 2:1. Šta tek reći za dva derbi susreta protiv Milana i Lacija koje su fudbaleri Intera odigrali sjajno, pošto su ostvarili dve pobede bez primljenog gola, čime su zacementirali prvu poziciju na tabeli. Jedina mrlja za sada je svakako prvi meč grupne faze Lige šampiona, kada je Inter samo remizirao na svom terenu protiv Slavije iz Praga, ali tu svakako ima vremena da se stvari poboljšaju, i da “neroazuri” dođu do nokaut faze.

Naš predlog

Izabranici Antonija Kontea igraju totalni fudbal na početku Serije A i svakako da su veliki favoriti u ovom susretu. U prilog tome ide i činjenica da su “neroazuri” na poslednja četiri meča slavili protiv Sampdorije, a tu ubrajamo i dva poslednja gostovanja koja je Inter dobio bez primljenog gola, pošto je jednom bilo 0:5, a u prošlom meču između ove dve ekipe na Marasiju 0:1. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Mogao bi ovo da bude i efikasan susret pošto je to bio slučaj na poslednjim međusobnim mečevima između ove dve ekipe, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73. Mišljenja smo da će Inter od samog starta krenuti ofanzivno ka golu posrnule Sampdorije, što nam može doneti i više od dva gola u prvom poluvremenu, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.66.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.