Tip dana: Barselona – Inter: Spektakl na “Nou Kampu”!

U utorak su na programu mečevi drugog kola Lige šampiona, a svakako najinteresantniji susret se igra u Katalonijie gde će fudbaleri Barselone na Nou Kampu dočekati Inter.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Barselona: Ova ekipa mora i može bolje!

Mora se priznati da Barselona ne blista na startu ove sezone, i evidentno je da imaju velikih problema na startu šampionata. Naime, izabranici Ernesta Valverdea se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu na tabeli španske La Lige, i to pošto su do sada doživeli čak dva poraza i jedan remi. Zanimljivo je da je Barselona svoju prvu pobedu na gostovanjima ove sezone ostvarila tek u prošlom kolu i to kod Hetafea kada su slavili sa 0:1, ali se mora priznati da su i u tom meču imali dosta problema.
Pre toga je Barselona na svom terenu takođe uz dosta muke savladala Viljareal, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Pre svega toga su izabranici Ernesta Valverdea doživeli neočekivani poraz na gostovanju kod Granade kada je bilo 2:0 za domaćina.
Što se tiče Lige šampiona, ni u ovom takmičenju ekipa iz Katalonije nije krenula najbolje pošto su u prvom kolu remizirali na gostovanju kod Borusije iz Dortmunda, i mora se priznati da su u tom meču imali dosta sreće pošto je golman Barse Ter Štefen odbranio penal, i do kraja nije bilo golova.

Inter: “Neroazuri” imaju start iz snova!

Fudbaleri Intera igraju fenomenalno ove sezone, a svakako najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli italijanske Serije A, pošto su do sada sakupili maksimalnih 18 bodova. Prethodnog leta su se u Interu desile ogromne promene, pošto je u klub stigao Antonio Konte, a iz kluba je otišao Mauro Ikardi, koji je u prethodnih nekoliko sezona bio najbolji strelac Intera. Već posle prvih mesec dana se videlo da je sve to bio pravi potez, ali je možda i jedina mrlja do sada remi na startu Lige šampiona i to protiv Slavije iz Praga kada je bilo 1:1, iako su “neroazuri” do izjednačenja u tom susretu stigli u poslednjim trenucima meča.
Što se tiče Serije A, Inter je ostvario svih šest pobeda, ali je bilo nekih mečeva i u kojima nisu blistali, a tu svakako pre svega mislimo na mečeve protiv Kaljarija u gostima kada je bilo 1:2, ali i na meč na “Đuzepe Meaci” protiv Udinezea, kada je Inter nekako stigao do tri boda, iako su većim delom susreta imali igrača više.
U prošlom kolu u izabranici Antonija Kontea odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Sampdorije kada je bilo 1:3, dok su pre toga “neroazuri” svakako odigrali svoju najbolju partiju ove sezone pošto su u velikom derbiju Milana savladali Milan sa 2:0, što je naravno posebno obradovalo sve navijače Intera.
Veliki peh za Inter u ovom susretu biće neigranje Romela Lukakua koji se povredio na poslednjem treningu pred meč na Nou Kampu.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno interesantan meč u svakako najtežoj grupi u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona. Barsa ne blista na startu šampionata, dok Inter igra fantastično, ali i oni nisu na najbolji način započeli takmičenje u Seriji A. Mišljenja smo da će na ovom susretu i jedni i drugi postići makar jedan pogodak, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. Inter bi porazom u ovom susretu sveo svoje šanse za prolazak dalje u osminu finala na minimum, pa smo mišljenja da će izabranici Antonija Kontea nekako odoleti Barsi, i zbog toga vam predlažemo da probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.32.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.