Tip dana: Breša – Sasuolo: Može li Breša do prvog trijumfa na domaćem terenu?

Ovog vikenda su na programu mečevi sedmog kola italijanske Serije A, a uvodni meč ovog kola se igra u Breši gde će istoimena ekipa dočekati Sasuolo.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Breša: Glavni cilj je opstanak!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da svi navijači Breše mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri ove sezone. Naime, uprava ovog simpatičnog italijanskog kluba je pre početka šampionata postavila sebi jasan cilj, a to je opstanak u društvu najboljih. Prošle godine je ova ekipa igrala dosta dobro, i bez većih problema su došli do plasmana u Seriju A, nakon baš dosta godina.
U klub je tokom leta stigao Mario Baloteli, koji će sasvim sigurno predstavljati udarnu iglu ove ekipe, a treba napomenuti da je ovaj fudbaler postigao svoj prvi gol u ovoj sezoni u prošlom kolu na gostovanju kod Napolija, kada su izabranici Karla Ančelotija slavili sa 2:1, iako se mora priznati da je Breša u tom susretu ostavila izuzetno dobar utisak. Pre toga je Breša na svom terenu odigrala jedan sjajan meč ali su nažalost doživeli poraz od Juventusa, iako su prvi došli do vođstva na tom susretu, ali je na kraju ipak “stara dama” zaigrala bolje i preokrenula rezultat u svoju korist. Ipak, treba biti realan pa priznati da Breša do sada nije razočarala u svom povratku u Seriji A, pošto još nijednom nisu doživeli neki ubedljiv poraz, već su u svakom meču bili i te kako konkurentni.

Sasuolo: Karakteristične partije ove ekipe!

Po svom starom dobrom običaju, fudbaleri Sasuola se u ovom trenutku nalaze na sredini tabele, tačnije na 13. mestu. Ne treba pominjati glavnu karakteristiku ove ekipe, a to su naravno fantastične partije na domaćem terenu, ali i očajne na strani, gde ova ekipa do sada nije doživela nijednu pobedu.
Krenimo redom, u prvom kolu je Sasuolo odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Torina, ali su ipak poraženi rezultatom 1:2. Nakon toga je u Ređo Emiliju stigla ekipa Sampdorije koju je Sasuolo deklasirao sa 4:1. Posle toga je usledilo gostovanje kod Rome, gde smo gledali dva različita poluvremena ove ekipe, pošto je u prvom Roma ubedljivo vodila, dok je u drugom Sasuolo postigao dva gola, pa je taj meč završen rezultatom 4:2. Potom je usledila još jedna sjajna partija na domaćem terenu i pobeda protiv SPAL-a kada je bilo 3:0, ali je to bila i poslednja pobeda Sasuola u ovoj sezoni. Naime, nakon toga je ekipa iz Ređo Emilije prvo poražena na gostovanju kod Parme i to nakon gola koji su primili u poslednjim sekundama meča, a onda su u prošlom kolu doživeli i prvi poraz na svom terenu pošto ih je Atalanta deklasirala sa 1:4, pa je sigurno da ovaj meč ne dočekuju u najboljem raspoloženju.

Naš predlog

Treba uzeti u obzir da fudbaleri Sasuola igraju katastrofalno na strani, i upravo zbog toga veliku prednost u ovom meču dajemo Breši, ali i zbog toga što je konačno došlo vreme za prvu domaću pobedu ove ekipe u sezoni. Zato vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Za očekivati je da na ovom susretu bude i dosta golova, pošto i jedni i drugi u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem golova, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.