Tip dana: Holandija – Severna Irska: Meč koji će mnogo toga odlučiti u ovoj grupi!

U četvrtak su na programu mečevi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Holandije i Severne Irske.
Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Holandija: Velika borba za plasman na EVRO!

Nakon nekoliko sušnih godina, slobodno možemo pričati da se Holandija polako ali sigurno vraća tamo gde joj i pripada mesto, a to je svakako sam vrh evropskog i svetskog fudbala. Najbolji pokazatelj u vezi povratka ove reprezentacije u sam vrh je i nedavno finale Lige nacija, u kom su nažalost doživeli poraz od Portugala, ali su i pored toga ostavili i te kako dobar utisak kada je u pitanju novoformirano takmičenje pod pokroviteljstvom UEFE.
Ipak, što se tiče kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, “lale” se ne nalaze u baš dobroj situaciji, iako je i dalje sve u njihovim rukama.
Naime, Holandija se u ovom trenutku nalazi na trećem mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi, pošto se ispred njih nalaze selekcije Nemačke i Severne Irske, koju će i dočekati u okviru ovog kola. Ipak, ne treba zaboraviti podatak da Holanđani imaju meč manje od obe selekcije, i da bi se eventualnom pobedom u ovom susretu izjednačili sa te dve reprezentacije na prvom mestu. Do sada su Holanđani doživeli poraz samo od Nemačke i to na svom terenu, ali su im odmah nakon toga i uzvratili na gostovanju, kada su odigrali jedan fantastičan meč koji je završen rezultatom 2:4. Pored toga su “lale” ostvarili očekivane pobede u duelima sa Estonijom i Belorusijom, a zanimljivo je da su oba meča završena pobedom Holanđana od 4:0.

Severna Irska: Ima li ova selekcija snage za plasman na EVRO?

Reprezentacija Severne Irske ali i svi njeni navijači i dalje žive svoj san, a to je plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine! Do sada je ova selekcija u kvalifikacijama pružila zaista fantastične partije, a ono što najbolje svedoči tome je trenutni plasman na drugom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i prvoplasirana Nemačka.
Ipak, ne treba nikako zanemariti činjenicu da je Severna Irska imala jedan poprilično neobičan raspored. Naime, ova selekcija je u prva četiri kola igrala uglavnom protiv autsajdera pa su tako u prvom kolu pred svojim navijačima odigrali jedan sjajan meč i slavili protiv nimalo naivne selekcije Estonije sa 2:0. Nakon toga je Severna Irska zabeležila još jednu pobedu pred svojim navijačima, pošto su bili bolji od Belorusije, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Da dobre partije sa starta kvalifikacija nisu slučajnost najbolje se videlo u dva susreta nakon toga, pošto je Severna Irska uspela da iste rivala pobedi i na gostujućem terenu. Prvo su bili bolji od Estonije kada je bilo 1:2, a nakon toga su savladali i Belorusiju sa minimalnim rezultatom.
U prošlom kolu je Severna Irska dočekala Nemačku, i mora se priznati da su i tu skupo prodali kožu, pošto su “panceri” slavili sa 0:2, ali je domaćin pružio solidan otpor.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, nema sumnje ipak da su Holanđani veliki favoriti na ovom meču, od koga im najviše i zavisi plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine. Sigurno je da će “lale” od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Iraca, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52. Nema sumnje da nas očekuje i jedan više nego efikasan susret, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.41. Za kraj, Severna Irska igra sjajno u ovim kvalifikacijama, i mišljenja smo da bi mogli makar do jednog gola na do sada najtežem gostovanju, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.