Tip dana: Island – Francuska: Može li Island da naudi šampionu sveta?

U petak se nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2020. godine, a ovoga puta smo za vas pripremili duel između Islanda i Francuske.
Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Island: Sjajne partije na domaćem terenu!

Iako selekcija Islanda nije baš sve vreme blistala u ovim kvalifikacijama, sve navijače ove reprezentacije svakako može da raduje činjenica da su njihovi fudbaleri još uvek u igri za plasman na Evropsko prvenstvo, a to je svakako priamrni cilj. Naime, Island se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli, i to odmah iza Francuske i Turske koje dele trenutno prvo mesto sa 15 osvojenih bodova, dok tri manje ima Island, i sigurno je da nada još uvek postoji, pošto na Evro idu dve najbolje selekcije iz svake grupe.
Slobodno možemo reći da su Islanđani do sada odigrali očekivano u svim mečevima, osim u onom poslednjem kada su priredili neprijatno iznenađenje svojim navijačima, i to na gostovanju kod Albanije kada je bilo čak 4:2. Pre toga je ova selekcija ostvarila tri veoma važne pobede zahvaljujući kojim su došli do trećeg mesta, a na to sve treba dodati i podatak da su u drugom kolu kvalifikacija doživeli težak poraz na gostovanju kod Francuske kada je bilo čak 4:0, mada se mora priznati da je to donekle bilo i očekivano pošto im je protivnik bio svetski šampion i jedna i te kako kvalitetna selekcija.

Francuska: Apsolutni vladari sveta!

Šta reći o reprezentaciji Francuske? Izabranici Didijea Dešampa su prošle godine zadivili svet sa svojim fantastičnim partijama na Svetskom prvenstvu u Rusiji kada su potpuno zasluženo došli do titule šampiona sveta, i to pošto su takmičenje završili bez poraza, a ne treba zaboraviti ni nekoliko ubedljivih pobeda, kakva je uostalom bila i u finalu kada su bez većih problema savladali Hrvatsku sa 4:2.
Ipak, kada su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u pitanju, stvari za sada nisu baš najsjajnije iako “trikolori” i dalje drže sve u svojim rukama. Naime, izabranici Didijea Dešampa se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe, ali ruku na srce imaju isti broj bodova kao i prvoplasirana Turska, od koje su za sada i doživeli jedini poraz, i to na gostovanju kada je bilo 0:2. Međutim, odmah nakon tog susreta su Francuzi zabeležili tri ubedljive pobede uz gol razliku 11:1, pa nema sumnje da je to samo bio loš dan.
Ono što svakako treba napomenuti uoči ovog meča je da Didije Dešamp neće moći da računa na nekoliko standardnih prvotimaca, pošto ovoga puta neće biti Mbapea, Lorisa, Ernandeza i Fekira, pa nema sumnje da im predstoji jedan težak meč na gostovanju kod Islanda koji igra fantastično pred svojim navijačima.

Naš predlog

Iako je Island poznat kao reprezentacija koja igra fantastično na svom terenu, prednost u ovom susretu ipak dajemo Francuzima, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Zbog već pomenutog podatka da Island igra sjajno na svom terenu vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.06. Mogao bi ovo vrlo lako da bude jedan meč sa velikim brojem golova, pošto i jedni i drugi igraju izuzetno ofanzivan fudbal, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.92.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.