Najava: Bundesliga, 8. kolo: Lider iz Menhengladbaha kod imenjaka u Dortmundu

Posle reprezentativne pauze vraća nam se klupski fudbal. Nastavlja se nemačka Bundesliga, na programu su utakmice 8. kola, a u njemu okršaj dve Borusije u Dortmundu. Šampion gostuje u Augzburgu, dok će zanimljivo biti i u Frankfurtu, pošto će Ajntraht ugostiti Leverkuzen.

Ajntraht – Leverkuzen – T22+ @ 1.78 u Meridianbet

Prošla sezona bila je odlična i za Ajntraht, i za Bajern. Prvi su poonovo obezbedili nastup u Evropi, nakon prošlosezonskog polufinala Lige Evrope, dok se tim iz Leverkuzena vratio u Ligu šampiona. Nove evropske obaveze očekuju ih već kroz nekoliko dana, a pre toga odigraće međusobni duel u Frankfurtu. “Orlovi” su još bez poraza na svom terenu, imaju po dve pobede i dva remija, a “farmaceuti” su u tri meča na strani, dva puta osvojili ceo plen. U prethodnom kolu oba tima su remizirala, Ajntraht je dočekao Verder, a posle uzbudljivog finiša meč je završen 2:2, dok je Bajer u derbiju igrao 1:1 sa Lajpcigom. Trenutno je Leverkuzen na 7. mestu sa 14 bodova, koliko ima i trećeplasirani Bajern, dok je tim iz grada na Majni deveti, sa 11 osvojenih bodova. Očekujemo golove na ovom meču, ali nam se čini da su gosti bolji, pa predlažemo igru gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.78.

Augzburg – Bajern – T23+ @ 1.52 u 10Bet

Šok su doživeli šampionu u prethodnom kolu, kada ih je na njihovoj “Alijanc areni” savladala ekipa Hofenhajma. To je Bajern koštalo silaska sa liderske pozicije, na koju su se taman bili popeli. No, ništa strašno po Bavarce, zaostatak za Menhengladbahom je samo dva boda, pa bi do nove rokade na čelu tabele moglo doći već posle ovog kola. Ipak, njih očekuje i utakmica protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, ali u tom takmičenju su krenuli sa dve ubedljive pobede, pa im ne visi “Damoklov mač” nad glavom. Većina fudbalera bila je u raznoraznim selekcijama, širom sveta, pa tto može da bude problem za Kovača pred gostovanje u Augzburgu, jer nije imao ni treinu fudbalera na raspolaganju u pauzi. Domaćin je slab, izgubio je ubedljivo u prošlom kolu u Menhengladbahu, a u prvih sedam kola pobedio je samo jednom. Dvojka je sigurna, a mi smatramo da će Bajern postići bar tri gola u Augzburgu. Za T23+ u kladionici 10Bet kvota je 1.52.

Fortuna – Majnc – 1 @ 2.50 u 1xbet

Posle tri uzastopna poraza Fortuna nema izbora, mora pobediti Majnc na svom terenu u Dizeldorfu. Još nisu slavili kao domaćini, a jedini trijumf ostvarili su još u prvom kolu, kada su pobedili u Bremenu. U narednih šest kola osvojili su samo jedan bod, pa je jasno da su stigli do zida. Gosti su beliki posao napravili u prošlom kolu pobedivši na gostovanju u Paderbornu, čime su utekli iz zone ispadanja, a rivala ostavili zakovanog za dno tabele. Imali su i malo sreće, pošto domaćin nije iskoristio jedanaesterac u finišu utakmice. Majnc je 13. sa 6 bodova, dok je Fortuna dva mesta niže, sa dva boda manje osvojena. Očekuje nas važna utakmica za oba tima, a smatramo da će domaćin iskoristiti pomoć publike i doći do tri boda. Predlažemo jedinicu sa kvotom 2.50 u kladionici 1xbet.

Lajpcig – Volfsburg – 3+ @ 1.66 u 1xbet

Po plasmanu na tabeli, ovo je derbi ovog kola. Četvrtoplasirani Lajpcig dočekuje drugoplasirani Volfsburg. “Bikovi” su, nakon odličnog starta, u dva prethodna kola osvojili samo jedan bod. Dok se remi u Leverkuzenu ne može okarakterisati kao neuspeh, poraz od Šalkea u Lajpcigu, to svakako jeste. Obe ekipe igraju u Evropi, pa i njih uskoro očekuju novi izazovi na evropskoj sceni, Lajpcig u Ligi šampiona, a “vukove” u Ligi Evrope. Volfsburg je trenutno jedina ekipa bez poraza u Bundesligi, imaju četiri pobede i tri remija, pa se nikako ne bismo složili sa kladionicma koje su Lajpcig označile kao apsolutnog favorita. Realnije nam je da se odigra na golove, a napadi obe ekipe sposobni su da zatresu mrežu rivala. Naš predlog je tip 3+, za koji u kladionici 1xbet dobijate koeficijent 1.66.

Union Berlin – Frajburg – GG @ 1.68 u 10Bet

Domaćin je posle one senzacionalne pobede nad Dortmundom nanizao četiri uzastopna poraza, pa je pao u zonu ispadanja. Trenutno je Union Berlin na 16. mestu, onom koje vodi u baraž, ali je ovo tek početak prvenstva. Taj trijumf nad “milionerima” za sada im je edini u Bundesligi, u kojoj igraju prvi put, ali se nadaju da bi drugi mogli da zabeleže protiv Frajburga. Gosti se sigurno neće složiti sa takvim scenariom, pogotovo što imaju maksimalan učinak na gostovanjima, tri utakmice i tri pobede. Frajburg igra odlično i kao domaćin, mada je jedini poraz doživeo na svom terenu od Kelna. Sigurni smo da će obe ekipe igrati na pobedu, što samo po sebi govori da mora biti golova. Smatramo da će ih biti na obe strane, bar po jedan, pa je naš predlog, zbog toga, igra gol-gol. Za GG u kladionici 10Bet dobićete kvotu 1.68.

Verder – Herta – 3+ @ 1.53 u Bet365

Verder je čudna ekipa, prvo ubedljivo izgubi od Lajpciga na svom terenu, a onda, na dva uzastopna gostovanja, odigra 2:2 sa Dortmundom i Ajntrahtom. U Bremenu su osvojili tri, a na strani pet bodova, pa se čini da im je svejedno gde igraju. Berlinci su počeli sezonu remijem u Mihenu, ali su onda imali nekoliko razočaravajućih rezultata, pa se sada nalaze na 10. mestu sa isto toliko bodova. Ipak, posle serije loših rezultata uspeli su da stabilizuju formu i pre pauze su vezali tri uzastopne pobede. Njima je ova pauza sigurno najteže pala, jer je pitanje da li su uspeli da održe formu od pre dve nedelje. U Bremenu golova uvek ima, prošle sezone je Verder pobedio Hertu sa 3:1, ali nam se sada čini da bi gosti mogli da iznenade. Najsigurnije je igrati na golove, a smatramo da će ih biti bar tri. Za 3+ u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.52.

Dortmund – Menhengladbah – 1,T12+ @ 1.63 u Meridianbet

Najzanimljivije će biti na “Signal Iduna parku”, gde se sastaju dve Borusije. Neočekivano, na tabeli bolje stoji ona iz Menhengladbaha, mada je u prelaznom roku ostala bez nekoliko prvotimaca, uključujući i Torgana Azara, koji je prešao u redove imenjaka iz Dortmunda. Menhengladbah je lider na tabeli Bundeslige, posle punih 35 godina, a to mogu da zahvale ubedljivom trijumfu nad Augzburgom u prethodnom kolu, kao i porazu Bajerna od Hofenhajma. Dortmund je tri poslednje prvenstvene utakmice završio rezultatom 2:2, na strani sa Ajntrahtom i Frajburgom, a kući sa Verderom. Da sve bude gore po vicešampiona, Frankfurt i Frajburg su izjednačili u 90 minutu, čime su “milionere” ostavili bez četiri boda, sa kojima bi oni sad bili prvi, a ne tek osmi na tabeli. Dortmund mora da pobedi “ždrepce”, protiv kojih ima sjajan učinak u poslednje vreme. Naime, “milioneri” su dobili osam prethodnih međusobnih okrašaja sa imenjakom iz Menhengladbaha. Uz jedinicu, predlažemo i igru domaćin daje dva gola. Za kombinaciju 1,T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.63.

Keln – Paderborn – 3+ @ 1.36 u Bet365

Duel dve poslednjeplasirane ekipe na tabeli sastaju se na “Rajn Energi stadionu” u Kelnu. Prošle sezone bili su bitke u Cvajti, Keln posle ispadanja iz elite, a Paderborn nakon povratka iz Treće lige. Oba puta je uspešniji bio Paderborn, a utakmice su bile pravi spektakli. U Kelnu je bilo 5:3 za Paderborn, a na domaćem terenu 3:2. Težak udarac primio je Paderborn u prethodnom kolu, kada je poražen na svom terenu od Majnca, pa je ostao zakovan za dno, sa samo jednim bodom. Keln je srećno došao do boda u Gelzenkirhenu, izjednačivši protiv Šalkea u poslednjem minutu, čime su stigli do četiri boda u sedam kola, a sve su ih osvojili na strani. Biće golova u Kelnu, pa vam predlažemo igru 3+. Koeficijent za nju u kladionici Bet365 iznosi 1.36.

Hofenhajm – Šalke – 2 @ 2.70 u 1xbet

Mogao je Šalke da ovaj meč dočeka na deobi prvog mesta sa Menhengladbahom, ali su primili gol od “jarčeva” u 90. minutu i ostali bez dva kapitalna boda u prethodnom kolu. Sada su “kraljevsko plavi” tek na šestom mestu, ali sa samo dva boda manje od lidera. dlično igraju na strani na startu prvenstva, na tri meča imaju dve pobede i jedan remi, uz gol razliku 8:2. Hofenhajm je tvorac najveće senzacije u dosadašnjem toku prvenstva. Pre dve nedelje, u poslednjem kolu pred pauzu, slavili su u Minhenu protiv šampiona Bajerna. Zahvaljujući tom trijumfu pobegli su iz donjeg dela tabele, pa sada, sa 8 bodova, zauzimaju 12. poziciju. Na poslednje dve utakmice u svom Sinshajmu izgubili su od Frajburga i Menhengladbaha, oba puta sa po 3:0. Čini nam se da je Šalke bliži pobedi, pa se odlučujemo da predložimo dvojku. Koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.