Tip dana: Granada – Osasuna: Može li domaćin da nastavi sa sjajnim partijama?

Ovog vikenda su na programu mečevi devetog kola španske La Lige, a prvi susret u okviru ovog kola je duel između Granade i Osasune koje za sada igraju iznad svih očekivanja, pa nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno interesantan meč.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Granada: Fantastične partije na startu sezone!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Granade ovako dobro igrati na startu ovog šampionata, i to nakon što su prošle godine uspeli da bez većih problema dođu do plasmana u La Ligu, nakon što su odigrali jednu sjajnu sezonu u Segundi.
Naime, posle osam odigranih kola fudbaleri Granade se nalaze na neverovatno dobrom devetom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi i plasman u Ligu šampiona, a ne treba pričati kakva bi to senzacija bila kada bi se ova simpatična ekipa našla u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. Ipak, do kraja sezone ima još puno da se igra, ali niko ne može fudbalerima Granade da ospori ovo što su do sada uradili. U prošlom kolu je Granada takođe odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Real Madrida ali su ipak doživeli poraz na tom meču koji je završen rezultatom 4:2.
Pre toga je ova simpatična ekipa ostvarila nekoliko veoma dobrih rezultata, od kojih svakako izdvajamo pobedu na svom terenu, kada su održali čas fudbala slavnoj Barseloni i slavili u tom duelu sa 2:0.
Do sada Granada ima skor od dve pobede, dva poraza i dva remija, a treba dodati da na svom terenu imaju dve pobede, ali i jedan poraz i to u prvom kolu kada je Sevilja slavila sa 0:1.

Osasuna: Glavni cilj je opstanak!

Kada je Osasuna u pitanju, nema sumnje da je glavni cilj ove ekipe u povratničkoj sezoni u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala opstanak, a kako sada stvari stoje, sigurno je da svi navijači ove ekipe mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju u dosadašnjem toku sezone.
Naime, Osasuna se trenutno nalazi na fantastičnom 11. mestu, i ono što posebno treba istaći kada je ekipa iz Pamplone u pitanju je podatak da su do sada zabeležili samo jedan poraz. Bilo je to pre tri kola kada su poraženi na Santjago Bernabeu, pošto je Real bio bolji i zasluženo slavio u tom meču koji je završen rezultatom 2:0. Ipak, Osasuna je odmah nakon toga odigrala dva sjajna meča, pošto su prvo osvojili bod na gostovanju kod Levantea koji igra fantastično na svom terenu, da bi u prošlom kolu ostvarili veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Viljareala (2:1).
Posebno zanimljivo je da je Osasuna trenutno tim sa najviše remija od svih prvoligaša, pošto njihovi mečevi čak pet puta nisu imali pobednika, zbog čega se i nalaze na sredini tabele.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa su prošle sezone iz Segunde ušle u La Ligu, i svakako da niko nije očekivao da će i jedni i drugi izgledati ovoliko dobro na startu sezone. Posebno tu mislimo na Granadu, koja zaista blista, i ukoliko ovako nastave smeši im se izlazak na evropsku scenu. Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo da je domaća ekipa ipak veliki favorit u ovom meču pa vam iz tog razloga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Na mečevima obe ekipe ne pada puno golova ove sezone, pa vam iz tog razloga savetujemo da odigrate igru 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48. Za kraj, toplo vam preporučujemo da probate sa kombinacijom ovih igara i da odigrate igru 1x&0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.95.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.