Tiket dana (četvrtak, 17.10.2019.)

tiket dana

U četvrtak je izuzetno slaba ponuda, pa smo za vas analizirali samo dva meča u okviru 26. kola brazilske Serije A, koja polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu.

Santos – Ceara – 1 @ 1.40 u 10bet

Poslednja tri meča 26. kola brazilske Serije A su na programu u petak posle ponoći, a za vas smo ovog puta posebno analizirali meč između Santosa i Ceare. Santos igra dosta dobro ove sezone, ali su kiksom u poslednjem kolu umanjili svoj šanse za titulom, pošto u ovom trenutku imaju čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Flamengo. Naime, ova ekipa je u prošlom kolu odigrala jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Internasionala, ali su ipak samo osvojili bod i na taj način prekinuli svoju sjajnu seriju od tri vezane pobede. U goste im dolazi Ceara koja će se po svemu sudeći do poslednjeg kola grčevito boriti za opstanak u društvu najboljih. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli brazilske Serije A koje je ujedno i poslednje koje donosi opstanak u prvoj ligi. U prošlom kolu je Ceara ostvarila jednu izuzetno važnu pobedu na svom terenu protiv Avaija, i na taj način prekinuli seriju od čak četiri meča bez pobede. Što se ovog susreta tiče, treba biti realan pa priznati da je ipak domaća ekipa veliki favorit pošto igraju fantastično na svom terenu, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica 10bet plaća kvotom 1.40.

Fluminense – Atletiko Paranense – 1 @ 2.25 u Meridianbet

U poslednjem susretu 26. kola brazilske Serije A snage će odmeriti ekipe Fluminensea i Atletiko Paranensea. Mora se priznati da smo dosta više očekivali od ekipe Fluminensea ove sezone, ali je situacija trenutno takva da se ova ekipa trenutno nalazi tek na 14. mestu na tabeli, i sigurno je da još uvek nisu prebrinuli sve brige oko opstanka u eliti. Ipak, ono što svakako treba napomenuti je podatak da Fluminense igra dosta bolje u poslednjih pet kola, i u tom periodu ne znaju za poraz. Naime, ova ekipa je u tom periodu ostvarila dva remija i tri pobede, a poslednji od ta tri trijumfa u prošlom kolu kada su na svom terenu bez većih problema savladali Bahiju. Što se tiče Atletiko Paranensea, i ova ekipa igra dosta dobro u posednje vreme, ali su nekako sve pokvarili u prošlom kolu kada su na svom terenu doživeli poraz od Flamenga, koji je ruku na srce sasvim sigurno u ovom trenutku najbolja ekipa u brazilskoj Seriji A, što svakako potvrđuje i tabela. Pre toga je Atletiko vezao četiri meča bez poraza, zbog čega su i napredovali na tabeli i trenutno se nalazi na desetom mestu. Što se ovog susreta tiče, prednost dajemo domaćoj ekipi koja igra fantastično u poslednje vreme pa vam iz tog razloga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.