Tiket dana (petak, 18.10.2019)

tiket dana

Posle desetak dana u kojima je ponuda bila slaba, vraća nam se ligaški fudbal. Petak je samo uvod u prebogat vikend.

Ajntraht – Leverkuzen – 3+ @ 1.52 u 1xbet

Dva nemačka predstavnika u Evropi otvoriće osmo kolo Bundeslige. Obe ekipe remizirale u prethodnom kolu, pred prvenstvenu pauzu. Ajntraht je ostao bez dva boda protiv Verdera u 90. minutu u Frankfurtu, dok je Bajer igrao 1:1 sa Lajpcigom u Leverkuzenu. “Farmaceuti” bolje stoje na tabeli, sa 14 bodova nalaze se na 7. mestu, ali su samo dva boda udaljeni od vodećeg Menhengladbaha. “Orlovi” ima tri boda manje od svog rivala, ali na svom terenu još nisu doživeli poraz. Predstoji nam zanimljiv meč, a jedino je sigurno da golova mora biti. U finišu prošle sezone Leverkuzen je naneo težak poraz timu iz Frankfurta na svojoj “Baj areni”, bilo je čak 6:1, a svi golovi pali su u prvih 45 minuta. Možda sad neće biti sedam golova, ali tri svakako hoće. Za 3+ u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.52.

Gorica – Dinamo Zagreb – 2 @ 1.60 u Meridianbet

Tačno je da Zagrepčane očekuju presudni okršaji u Ligi šampiona sa ukrajinskim Šahtjorom, u kojima će se odlučiti njihova sudbina u tom takmičenju, pošto je Mančester Siti neprikosnoven, ne smeju da zanemari ni domaće prvenstvo. Sigurno im ne prija pogled na tabelu, pošto gledaju u leđa “večitom rivalu”, ekipi Hajduka. Dinamo zaostaje bod za Splićanima, ali ima i meč manje odigran, pa je to prilika za rokadu na vrhu, ali bi pre toga trebalo da zabeleže pobedu protiv Gorice u komšiluku. Gorica je spokojna u sredini tabele, ima solidan učinak koji zadovoljava njihove ambicije. Ove dve ekipe su se već jednom sastale u ovom prvenstvu, a Dinamo je slavio na Maksimiru sa 3:1. Očekujemo da isto učini i u Novoj Gorici, možda ne baš tim rezultatom. Predlažemo vam dvojku, za koju koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.60.

Galatasaraj – Sivaspor – 0-3 @ 1.50 u Bet365

Mada je šampion favorit u ovom duelu, pogled na tabelu nam kaže nešto drugo. Sivaspor se nalazi na drugom mestu, dok je Galatasaraj tek 10. Ipak, to je samo “optička” varka, pošto je razlika između ove dve ekipe samo dva boda. Problem domaće ekipe u ovoj sezoni je efikasnost. Računajući sva takmičenja Galatasaraj je u poslednjih šest utakmica postigao svega dva gola, a toliko je i primio. Ne pamti se kad je velikan iz Istanbula imao gol razliku 6:6 nakon šest odigranih kola. Gosti mogu da budu zadovoljni učinkom sa tri pobede, tri remija i samo jednim porazom, pa u prestonicu dolaze rasterećeni, sa željom da iznenade šampiona, koga očekuje nastavak takmičenja u Ligi šampiona i dva duela sa Realom iz Madrida. Možda ponovo ne bude golova, a opredeljujemo se za sigurniju varijantu i predlažemo 0-3 gola na meču. Za ovaj predlog u kladionici Bet365 koeficijent je 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 3.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.