Tiket dana(subota, 19.10.2019)

tiket dana

Kladioci su ponovo na svom. Ponuda je maksimalna, ali treba biti obazriv sa izborom utakmica, pošto mnoge ekipe uskoro ponovo izlaze na evropsku scenu.

Eibar – Barselona – 2 @ 1.53 u Meridianbet

Domaćin je bio u odličnoj formi pred prvenstvenu pauzu, pa verujemo da nisu bili srećni što morau na “raspust”. Eibar je vezao četiri utakmice bez poraza, sa dve pobede i dva remija. Uzeli su po bod na gostovanjima Levanteu i Betisu, a na svom terenu su pobedili Seltu i Sevilju. Treba reći da su protiv Andalužana uspeli da u drugom poluvremenu nadoknade minus od dva gola i slave sa 3:2. Prvenstvenu pauzu su iskoristili da skoknu do Francuske, gde su odigrali prijateljsku utakmicu sa Tuluzom i izgubili. Barselona je stabilizovala formu, vezala je tri pobede, a računajući meč sa Interom u Ligi šampiona, čak četiri. Njih očekuje utakmica trećeg kola elitnog evropskog takmičenja protiv praške Slavije, gde ne bi trebalo da imaju mnogo problema. Zato im je utakmica sa Eibarom veoma važna. Real je prvi na tabeli, ima dva boda više, i sigurno da Katalonci ne bi voleli da “El Klasiko” dočekaju sa većim zaostatkom za Madriđanima. Zato je naš izbor pobeda Barselone. Za dvojku u kladionici Meridinabet dobijate koeficijent 1.53.

Bornmut – Norič – 1 @ 1.78 u 1xbet

“Trešnjice” dva kola ne znaju za pobedu, a ako tome dodamo i poraz u EFL Kupu, to je ukupno tri meča. Čini se da je dolazak Noriča idealna prilika da prekinu taj neugodan niz, jer gostujuća ekipa stiže u lošoj formi, pošto je na tri uzastopne utakmice izgubila, primivši usput devet golova. Izgleda da ih je ona pobeda nad Mančester Sitijem skupo stajala, pošto su fudbaleri stekli pogrešnu sliku o sopstvenim mogućnostima. Možda je pauza pomogla “kanarincima” da se povrate, ali se nama čini da je domaćin bliži uspehu. Bornmut je 10. sa 11 bodova, dok je Norič pretposlednji sa samo šest. Senzacionalno je da su polovinu od ukupno osvojenih bodova uzeli protiv aktuelnog šampiona. Tako se ne ostaje u eliti. Navijače Noriča može da raduje povratak u golgetersku formu Finca Temu Pukija, koji je za selekciju “zemlje 1000 jezera” postigao dva gola u pobedi nad Jermenijom. Naš predlog je jedinica, a kvota u kladionici 1xbet iznosi 1.78.

AZ Alkmar – Herenven – GG @ 1.60 u 10Bet

Holandski predstavnik u Ligi Evrope igra dobor u prvom delu sezone. Osim što su obezbedili plasman u ggrupnu fazu ovog takmičenja, u prva dva kola nisu doživeli poraz. Prvo su sa partizanom remizirali u Beogradu, a onda i sa mančester Junajtedom u Hagu, gde igraju kao domaćini sve dok se njihov stadion ne osposobi, nakon oluje koja je srušila tribinu. U prvenstvu Eredivizije AZ je na odličnom trećem mestu, a ima samo tri boda manje od vodećeg dvojca, koji čine PSV i Ajaks. Herenven je loše startovao, ali je pred pauzu počeo da igra mnogo bolje. Posle pobeda nad ekipama Venlo i Cvole, popeli su se na osmo mesto, a na ta dva meča nisu primili ni gol. Videćemo da li su uspeli da očujvaju formu nakon dve nedelje bez prvenstvenog fudbala, a domaćin, ionako, razmišlja o meču sa Astanom, koji mu je važan za ostanak u Evropi i u proleće. AZ je favorit, ali i Herenven ima svoju šansu, pa vam predlažemo igru gol-gol. Za GG u kladionici 10Bet koeficijent iznosi 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 10Bet iznosi 4.36

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.