Tip dana: Totenhem – Crvena Zvezda: Može li Zvezda do novog čuda u Ligi šampiona?

U utorak su na programu mečevi trećeg kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a za vas smo ovoga puta izdvojili meč između Totenhema i Crvene Zvezde.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Totenhem: “Pevci” su u velikoj krizi!

Malo je reći da fudbaleri Totenhema imaju velikih problema ove sezone, pošto “pevci” zaista ne liče na sebe. Malo ko je to mogao da predoseti nakon sjajne prošle sezone u kojoj su izabranici Maursija Poketina došli do finala Lige šampiona, u kom su nažalost doživeli poraz od Liverpula. Isto tako, londonska ekipa je bez većih problema uspela da dođe do novog plasmana u Ligu šampiona kroz prvenstvo, što je svakako godinama unazad glavni cilj Totenhema. Ipak, ove sezone su stvari dosta drugačije, i nema sumnje da “pevci” igraju jednu od najgorih sezona u poslednjih desetak godina.
Naime, izabranici Maurisija Poketina se u ovom trenutku nalaze na tek sedmom mestu na tabeli engleske Premijer lige, što je sasvim sigurno ispod svih očekivanja kada su ambicije ove ekipe u pitanju. Na sve to, “pevci” nisu na najbolji način startovali ni u Ligi šampiona, u kojoj i ove sezone imaju velike ambicije nakon prošlogodišnjeg ogromnog uspeha. U prva dva kola fudbaleri Totenhema ne znaju za trijumf, i to pošto su u prvo remizirali na gostovanju kod Olimpijakosa, iako su u jednom trenutku vodili na tom meču i sa dva gola razlike, ali ono što se dogodilo posle tog meča će sasvim sigurno svi navijači Totenhema pamtiti dok su živi.
Naime, njihova ekipa je na svom terenu ugostila Bajern iz Minhena, i nakon vođstva “pevaca” nakon gola Sona, sigurno da niko nije ni naslućivao šta bi moglo da se dogodi. Nakon toga je domaća ekipa primila čak sedam gola od mašinerije iz Minhena, i taj meč je završen rezultatom 2:7, posle čega se fudbaleri Totenhema posle dva odigrana kola nalaze na poslednjem mestu u grupi.

Crvena Zvezda: Istorijska šansa za crveno-bele!

Izabranici Vladana Milojevića su i ove godine došli do plasmana u Ligu šampiona, a zanimljivo je da je to crveno-belima drugi uzastopni plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, i nema sumnje da je primarni cilj u ovoj sezoni ostvaren već u avgustu mesecu.
Ipak, da ekipa iz Beograda neće biti samo nemi posmatrač u Ligi šampiona pokazali su i prvi mečevi u okviru ove grupe. Naime, izabranici Vladana Milojevića su doživeli poraz na gostovanju kod Bajerna, ali treba reći da se nisu obrukali, iako su Bavarci promašili nekoliko neverovatnih šansi u tom duelu. Na kraju je rezultat bio 3:0, uz podatak da je Zvezda imala fantastičnu šansu preko Marina kod rezultata 1:0, i da je najboljji fudbaler crveno belih tada pogodio, veliko je pitanje šta bi se dešavalo do kraja tog susreta. U drugom kolu je Crvena Zvezda pred svojim navijačima dočekala Olimpijakos, ali nije sve počelo dobro po izabranike Vladana Milojevića, pošto su na odmor otišli sa minusom od jednog gola. Ipak, u drugom poluvremenu je jedan fudbaler Olimpijakosa isključen, što su crveno-beli znali da materijalizuju, i ostvare veoma važnu pobedu posle koje se nalaze na drugom mestu na tabeli svoje grupe, što je zaista fantastično.
Kada je domaće prvenstvo u pitanju, i tu se izabranici Vladana Milojevića nalaze na prvom mestu, iako možda ne deluju toliko dobro kao u prošloj sezoni, ali je ipak na kraju jedino što se pamti rezultat.
Po svemu sudeći, trener crveno-belih za ovaj meč neće moći da računa na Ričmonda Boaćija koji je postigao gol protiv Olimpijakosa, ali to ne bi trebalo da bude preterano veliki problem za Vladana Milojevića, pošto Tomane i Milan Pavkov igraju dosta dobro ove sezone.

Naš predlog

Totenhem ima velikih problema ove sezone i zaista im ništa ne polazi za nogom, a pravo pitanje je da li igraju gore u Premijer ligi ili u Ligi šampiona. Što se tiče Crvene Zvezde, ova ekipa je protiv Olimpijakosa pokazala da neće biti nemi posmatrač u svojoj grupi, a sada već imaju i lepu priliku da učine nešto ozbiljnije, pošto se posle dva odigrana kola nalaze na drugom mestu na tabeli. Svakako je londonska ekipa veliki favorit u ovom meču, ali smo mišljenja i da crveno-beli mogu do gola, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Takođe, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Za kraj, imamo za vas jednu poprilično prognozu, pošto vam savetujemo da ovde zbog svega navedenog probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.