Tiket dana (ponedeljak, 21.10.2019)

tiket dana

Današnji dan se “ugnjezdio” između bogatog vikenda i nastavka evropskih kupova. Ipak, ni današnja ponuda nije loša, i sasvim je dovoljna za sastavljanje dobitnog tiketa.

Bogo/Glimt – Mjondalen – 1 @ 1.46 u 1xbet

Nije ostalo još mnogo do kraja prvenstva Norveške, a Bodo/Glimt se još uvek nada da može do šampionske titule. Ipak, malo toga zavisi od njih, jer Molde ima sasvim solidnu prednost. Sigurno da im je sada žao zbog loših rezultata u poslednjih pet utakmica, kada su slavili samo jednom, tri puta remizirali, a jednom izgubili. Umesto 15, osvojili su samo šest bodova i čini nam se da će to presuditi borbu za šampionsku titulu. Mjondalen ne želi da posle samo jedne sezone u eliti ponovo ispadne u Drugu ligu. Trenutno su na pretposlednjem mestu, pa im svaki bod može biti zlata vredan. Njihov motiv u ovom meču se ne dovodi u pitanje, ali nije ni u prethodnim utakmicama, pa opet nisu pobedili na poslednjih šest, osvojivši samo dva boda. Domaćin je kvalitetniji i to će rešiti meč. Za jedinicu u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.46.

Geteborg – Đurgarden – 2 @ 1.85 u Bet365

Situacija na vrhu tabele u Švedskoj dovedena je do usijanja. Za sve je kriva utakmica prošlog kola u kojoj je Hamarbi pobedio Đurgarden u gostima, pa sada ove dve ekipe, uz Malme i AIK, imaju šansu da se okite titulom. Nakon ovog, ostala su još dva kola, a pojma nemamo kakav će biti epilog. Đurgarden je mogao da uđe u mirnu završnicu da je slavio protiv Hamarbija, a ovako više nema pravo na kiks. Postoji bojazan da na kraju ostanu i bez plasmana u Evropu, što bi bila prava katastrofa nakon svega što se događalo. Geteborg je u sigurnoj zoni, bodovi mu ne znače ništa, i baš u tome može da bude njegova šansa, mislimo na rasterećenost. Verovali ili ne, Đurgarden je dobio poslednjih šest međusobnih utakmica u prvenstvu protiv Geteborga, pa očekujemo da će i sedmu. Predlažemo dvojku, a koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 1.85.

Mitjiland – Randers – 1 @ 1.50 u Meridianbet

Lider danskog prvenstva u poslednjoj utakmici 13. kola dočekuje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva, ekipu Randersa. Gosti dolaze nakon serije od pet uzastopnih pobeda u ligi i dve u Kupu, što ih dovodi na treće mesto, odmah iza Mitjilanda i FC Kopenhagena. Možda će nekoga taj niz Randersa pokolebati u nameri da odigra na pobedu Mitjilanda, ali ako pogledate imena rivala koje je Randers pobedio, videćete da tu nema ovih kvalitetnijih ekipa, jednostavno, ljudi su iskoristili odličan raspored. Mada se po položaju na tabeli ovo može oceniti kao derbi kola, ne sumnjamo u novu pobedu Mitjilanda, koji je posle dve utakmice bez trijumfa, najzad slavio u prethodnom kolu na gostovanju kod Silkeborga. Preporučujemo jedinicu sa kvotom 1.50 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.