Tip dana: Inter – Borusija Dortmund: Spektakl na “Đuzepe Meaci”!

U sredu se nastavljaju mečevi trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili svakako najinteresantniji duel koji se igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera ugostiti Borusiju iz Dortmunda.

Inter: Sjajne partije na startu sezone!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da fudbaleri Intera pružaju dosta dobre partije ove sezone za šta je sasvim sigurno najzaslužniji Antonio Konte koji je na početku sezone preuzeo ovu ekipu. Naime, fudbaleri Intera se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli Serije A uz samo bod zaostatka u odnosu na vodeći Juventus, od koga su između ostalog i doživeli jedini poraz u dosadašnjem delu šampionata.
Kada je Liga šampiona u pitanju, ipak se mora priznati da “neroazuri” nisu u baš dobroj situaciju pošto iz dva odigrana kola imaju samo jedan osvojen bod i to pošto su na svom terenu samo remizirali protiv Slavije iz Praga, iako su i do tog boda došli u poslednjim trenucima utakmice. Nakon toga su izabranici Antonija Kontea gostovali kod Barselone i sigurno je da su u tom duelu ostavili jedan sjajan utisak, ali su ipak na kraju poraženi sa 2:1, iako su dosta dugo vodili posle gola koji je postigao Lautaro Martinez. Sada se Inter nalazi u izuzetno teškoj situaciji pošto im je neophodna pobeda u ovom duelu kako bi ostali u igri za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, što je svakako primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu Serije A je Inter uz dosta muke slavio na gostovanju kod Sasuola, a taj meč je završen rezultatom 3:4.

Borusija Dortmund: Očekivali smo bolje partije od ove ekipe!

Kada je u pitanju Borusija iz Dortmunda, slobodno možemo reći da smo i od ove ekipe očekivali dosta bolje partije na startu ove sezone. Naime, u ovom trenutku se “milioneri” iz Dortmunda nalaze tek na četvrtom mestu na tabeli nemačke Bundeslige, koje ruku na srce donosi plasman u Ligu šampiona, što je svakako primarni cilj Borusije za ovu sezonu, Ipak, do sada su izabranici Lusijana Favra čak tri puta remizirali u nemačkom prvenstvu, a na to treba dodati i jedan poraz na gostovanju kod Union Berlina, koji je svakako bio iznenađujući.
U Ligi šampiona Borusija za sada izgleda dosta dobro, pošto su posle dva odigrana kola na prvoj poziciji na tabeli i to pošto su u prvom kolu pred svojim navijačima remizirali sa Barselonom, iako su u tom meču propustili veliku šansu pošto su promašili penal. U drugom kolu su “milioneri” odigrali jedan dosta dobar meč na gostovanju kod poprilično tvrde ekipe Slavije iz Praga, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
U poslednjem kolu Bundeslige je Borusija na svom terenu uz dosta muke došla do pobede nad Borusijom iz Mehengladbaha, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan veoma interesantan duel u kom prednost ipak dajemo domaćoj ekipi kojoj je pobeda u ovom neophodna kako bi ostali u igri za plasman u nokaut fazu što je svakako glavni cilj kada je ova sezona u pitanju. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.35. Treba očekivati i jedan poprilično efikasan duel, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.81. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ovih igara na ovom susretu i da probate sa igrom 1&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.45.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.