Tiket dana (sreda, 23.10.2019)

tiket dana

Danas se igra druga polovina trećeg kola Lige šampiona, ostatak mečeva u engleskom Čempionšipu i Ligi 1, ali i Kup utakmice u Srbiji.

Genk – Liverpul – 2,T22+ @ 1.43 u Meridianbet

Nije sve išlo po loju za evropskog prvaka na početku novog izdanja Lige šampiona. U prvom kolu su doživeli poraz u Napulju, ali je tako bilo i prošle sezone, pa znamo kako se završilo. Da nešto baš i ne funkcioniše videlo se u drugom kolu, kada su dočekali Salcburg. Vodili su sa 3:0 na svom “Enfildu”, ali su uporni “bikovi” uspeli da izjednače na 3:3. srećom po “redse” Mohamed Salah je postigao gol za pobedu i prva tri boda. Belgijski prvak se neće dobro provesti u ovoj grupi, mada je u prošlom kolu odoleo Napoliju, bilo je 0:0 u Genku. Nekao su tim rezultatom popravili utisak sa utakmice prvog kola u kojoj su izgubili u “gradu Mocarta” sa čak 6:2. Ni u prvenstvu Belgije im ne ide dobro, nalaze se tek na šestom mestu, a zaostatak za vodećim Klub Brižom već iznosi deset bodova. Ovog vikenda su izgubili u Liježu od Standarda, a ni Liverpul nije nastavio pobedničku seriju i prvi put nije pobedio u Premijer ligi u ovoj sezoni, u najvećem derbiju engleskog fudbala igrali su 1:1 sa Junajtedom u Mančesteru. Ne sumnjamo u pobedu Liverpula u Belgiji, a ona bi trebalo da bude izražena sa bar dva gola u mreži domaćina. Za kombinaciju 2,T22+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.43.

Slavija – Barselona – 2 @ 1.43 u 1xbet

Dolazak Katalonaca u Prag biće praznik za sve ljubitelje fudbala u centralnoj Evropi. Slavija se napokon domogla elitnog takmičenja i startovala je odlično, osvojivši bod na “Meaci” protiv Intera. Međutim, kada su trebali da nadograde odličnu igruu iz Italije, usledio je poraz u Pragu od Borusije iz Dortmunda, pa su im šanse za plasman dalje, ponovo, vrlo male. Oni bi bili zadovoljni i trećim mestom, odnosno ostankom u Evropi i na proleće, ali u Ligi Evrope. U konkurenciji Barse, Intera i Dortmunda, i to bi bilo pravi podvig. Barselona je nešto lošije počela sezonu, a na sve se nadovezala povreda Lea Mesija. Njegovim povratkom u tim počeli su i rezultati da liče na prošlogodišnje, pa su od ovog vikenda ponovo na čelu tabele La Lige. U prva dva kola Lige šampiona imali su teške ispite koje su položili prolaznom ocenom. U Dortmundu su osvojili bod, a na “Nou Kampu” su se izvukli protiv Intera i posle preokreta stigli su do trijumfa. U subotu je Barsa lako slavila na gostovanju Eibaru, a ništa manje uspešna nije bila ni Slavija koja je savladala Pribram. Barsa je, ipak, Barsa, čak i protiv kvalitetnih Čeha. Predlažemo dvojku sa koeficijentom 1.43 u kladionici 1xbet.

Notingem Forest – Hal – 1 @ 2.00 u Bet365

Neočeikivan poraz u Viganu svrgnuo je “šumare” sa liderske pozicije. Ponovo se pokazalo da je najveći problem ove ekipe realizacija, pa su posle nekoliko propuštenih prilika kaženjeni golom domaćina, a tim rezultatom se meč i okončao. S druge strane komotnija je pozicija kada niste na vrhu, već se penjete na njega, a Notingem Forestu je jedino bitno da se napokon vrati u elitu, sa prvog, drugog mesta, ili kroz baraž, potpuno je nebitno. Ove sezone su jedni od favorita za visok plasman, a to se i očekuje od nekadašnjeg šampiona Evrope. Što se tiče Hal Sitija, oni su vezali dva poraza sa čak šest primljenih golova ukupno. Izgubili su od Hadersfilda i Kvins Park Rendžersa, dakle od timova iz sredine i donjeg dela tabele. Sada su se i oni preselili u donji dom, nalaze se tek na 19. mestu, pa će i ovu sezonu provesti u borbi za ostanak u Čempionšipu. Očekujemo da se “šumari” vrate na pobednički kolosek, a “tigrovi” su odlična prilika za to. Odigrajte jedinicu sa kvotom 2.00 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 4.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.