Tiket dana (subota, 26.10.2019)

tiket dana

Ne moramo da vas podsećamo da je subotom ponuda izvanredna i da za svakog kladioca ima dovoljno utakmica za sastavljanje tiketa. U ovakvoj situaciji veći je problem izbeći potencijalna iznenađenja, nego pronaći dovoljan broj atraktivnih duela.

Frajburg – RB Lajpcig – T22+ @ 1.68 u Meridianbet

Po položaju na tabeli ovo je derbi kola, ali smemo zaboraviti da tri sata kasnije u Gelzenkirhenu igraju Šalke i Borusija iz Dortmunda u čuvenom “Rurskom derbiju”. Frajburg je odlično počeo sezonu, bio je najprijatnije iznenađenje prvenstva sve do prethodnog kola kada je poražen na gostovanju kod Uniona u Berlinu. Pre tog dulea, Frajburg je slavio na sva tri gostovanja od starta Bundeslige. Pobedili su na strani Paderborn, Hofenhajm i Fortunu. Čini nam se da polako padaju u formi, ali su napravili solidnu bodovnu zalihu u toplim danima, dovoljnu za hladniji period. Lajpcig je osvojio samo bod više od svog rivala, a da se ne lažemo, ima mnogo kvalitetniju ekipu. “Bikovi” nisu pobedili u tri poslednja kola, osvojili su samo dva boda i to u dva vezana remija sa Leverkuzenom i Volfsburgom. Trijumf u Ligi šampiona protiv Zenita trebalo bi da bude nagoveštaj boljih dana, odnosno povratak na igre sa početka sezone. Po nama, gosti su bliži trijumfu, a gotovo smo uvereni da će postići bar dva gola. Za predlog T22+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.68.

Lion – Mec – 1 @ 1.46 u 1xbet

Stvar je i više nego ozbiljna kada je Lion u pitanju. Potpuno neočekivano “lavovi” su upali u veliku krizu iz koje se izlaz ne nazire. Došlo je i do smene trenera, ali ni povratak Rudija Garsije nije doneo nikakav boljitak, naprotiv. Mada se govorilo dosta o dolasku Žozea Murija na “Žerlan”, to ipak nije bila realna opcija. Pazite ovaj podatak, Lion nije pobedio na osam uzastopnih utakmica u Ligi 1! Verovali ili ne. Što je još gore, na polovini tih mečeva nisu zatresli mrežu protivnika. Ta crna serija počela je posle one sjajne pobede nad Anžeom od 6:0, kao da je taj trijumf uljuljkao Lion i stvorio im lažnu sliku o sopstvenim mogućnostima. Na sve se nadovezao i poraz u Ligi šampiona u sredu u Lisabonu i to su drugi gol primili u poslednjem minutu. Mec na drugoj strani igra u skladu sa mogućnostima i čak ima bod više od Liona. Gosti su jedno mesto iznad svog domaćina, trenutno su 16. sa 11 bodova, dok je Lion 17. sa bodom manje. I pored takvog poretka ubeđeni smo u trijumf domaćina. Jedinica se u kladionici 1xbet procenjuje kvotom 1.46.

Barnli – Čelsi – 2 @ 1.71 u 10Bet

Čelsi sve bolje igra i izgleda da se isplatilo strpljenje sa Frenkom Lampardom. I pre početka sezone bilo je jasno da tim iz Londona ne može da planira velike stvari u ovom prvenstvu. Nisu mogli da kupuju nove igrače, a nekolicina značajni, uz onog najboljeg Edena Azara, napustila je “plavce”. Ipak, tu su “mladi lavovi” koji su dobili šansu da se razmahnu i razmahali su se. Što bi Dule Vujošević rekao “ako su ruže, procvetaće”. Abraham je prvi strelac lige, a odlični su Maun, Hadson-Odoi i ostali. Međutim, odlazak na “Turf Mur” nikako nije prijatan. Barnli je izgubio samo od Liverpula na svom terenu, a naostale tri utakmice je pobedio bez primljenog gola. Čelsi je u seriji od šest uzastopnih pobeda, poslednja je bila ona u Amsterdamu nad Ajaksom, pa očekujemo da je nastavi i u Barnlij. Kvota za dvojku u kladionici 10Bet iznosi 1.71.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 10Bet iznosi 4.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.