Tip dana: Inter – Parma: Mogu li “krstaši” ponovo da iznenade Inter na “Đuzepe Meaci”?

Ovog vikenda su na programu mečevi devetog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili jedan od najzanimljivijih duela, koji će u subotu biti odigran na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera ugostiti Parmu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta
.


Inter: Konte je preporodio ovu ekipu!

Već posle prvih nekoliko kola je bilo jasno da je Antonio Konte uspeo ono što njegovi prethodnici u Interu nikako nisu uspevali, a to je da preporodi ovu ekipu. Naime, do sada su “neroazuri” ostvarili sve pobede u Seriji A, osim poraza u velikom derbiju protiv Juventusa, i za ovo kratko vreme pokazali da će upravo oni biti najozbiljniji protivnik “staroj dami” u pohodu ka novom Skudetu. Na sve ovo, ne treba zaboraviti i da Inter igra u Ligi šampiona, gde su u prošlom kolu bez većih problema na prepunoj “Đuzepe Meaci” savladali Borusiju iz Dortmunda sa 2:0 i tako sebi širom otvorili vrata plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što je svakako pred početak sezone okarakterisano kao primarni cilj, iako se mora priznati da grupa nije nimalo laka i jednostavna.
U Seriji A za sada izabranici Antonija Kontea igraju dosta dobro i posle devet odigranih kola se nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manje u odnosu na Juventus, pa je sigurno da je i dalje sve otvoreno. U prošlom kolu su “neroazuri” odigrali jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Sasuola u kom su ostvarili jako bitnu pobedu, a taj meč je završen rezultatom 3:4. Pre toga je Inter doživeo taj poraz od Juventusa o kom su pričali, iako mora priznati da se nisu nimalo obrukali, čak su većim delom tog susreta i bili bolji rival na terenu.
Ovoga puta će na svom terenu dočekati Parmu koja igra sjajno na startu šampionata, a sigurno da se svi navijači Intera sećaju prošlogodišnjeg meča između ove dve ekipe kada su gosti na iznenađenje svih slavili sa minimalnim rezultatom (0:1).

Parma: Sjajne partije na početku šampionata!


Nije tajna da je glavna ambicija Parme opstanak u društvu najboljih, ali je sigurno da će ova ekipa pokušati da napadne i plasman u Ligu Evrope, naravno ukoliko se ukaže šansa. Posle osam odigranih kola Parma se nalazi na za njih izuzetno visokom osmom mestu na tabeli uz samo bod manje u odnosu na Romu koja se trenutno nalazi na tom mestu koje donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
U prošlom kolu su bivše “mlekadžije” pružile verovatno i najbolju partiju u dosadašnjem toku sezone pošto su na svom “Enio Tardiniju” demolirali ekipu Đenove sa više nego ubedljivih 5:1. Blistao je na tom susretu Kornelijus koji je postigao čak tri gola, a ono što je veoma zanimljivo je da je ovaj fudbaler u igru ušao sa klupe, i to još u 12. minutu posle povrede Roberta Inglezea.
Ono što i te kako treba istaći je podatak da su fudbaleri Parme na četiri poslednja meča ostvarili čak tri pobede i samo jedan poraz i to na gostovanju kod SPAL-a, kada je bilo 1:0. Pre tog meča je Parma odigrala dva susreta na svom terenu, gde po nepisanom pravilu ova ekipa ostvaruje dosta dobre rezultate. Prvo su golom u poslednjim trenucima meča savladali Sasuolo, da bi takođe golom u finišu susreta savladali i Torino, čime su izabranici Roberta D'Averse pokazali da poseduju veliki karakter, ali i pobednički mentalitet.
Takođe, ne treba zaboraviti da su “krstaši” u poslednjem meču na “Đuzepe Meaci” slavili protiv Intera, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Inter se po pravilu dosta muči i mečevima protiv Parme, bilo da se oni igraju na “Đuzepe Meaci” ili na “Enio Tardiniju”. Ipak, Antonio Konte je u poslednje vreme preporodio ovu ekipu. pa vam zbog toga bez mnogo razmišljanja i analize predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.30. Ipak, Parma je na čak tri poslednja susreta na “Đuzepe Meaci” uspela da postigne makar jedan gol, pa smo mišljenja da bi to mogli da učine i sada, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.01. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.