Tip dana: KPR – Brentford: Može li domaćin da nastavi seriju bez poraza?

Poslednji meč 14. kola engleskog Čempionšipa nam donosi jedan veoma zanimljiv duel pošto će snage odmeriti ekipe Kvins Park Rendžersa i Brentforda.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

KPR: Solidne partije ove ekipe!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da svi navijači Kvins Park Rendžersa mogu da budu zadovolji sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone. Naime, posle trinaest odigranih kola ova ekipa se nalazi na solidnom sedmom mestu na tabeli, ali imaju meč manje od svojih rivala koji su nešto ranije odigrali svoje utakmice 14. kola.
Do sada je Kvins Park ostvario sedam pobeda, samo dva remija i četiri poraza što je solidan učinak za ekipu kojoj će glavni cilj biti plasman među prvih šest ekipa, koji donosi plasman u plej-of.
U poslednje vreme KPR pruža dosta dobre partije pa tako na tri poslednja meča ne znaju za poraz a u tom periodu su ostvarili dve pobede, uz remi u prošlom kolu. Krenimo redom, prvo je Kvins Park Rendžers slavio na svom terenu protiv Blekburna u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 4:2. Nakon toga je ova ekipa odigrala verovatno i svoj najbolji meč ove sezone, pošto su slavili na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Hala, kada je bilo 2:3. U prošlom kolu je Kvins Park prekinuo svoju seriju pobeda pošto su na svom terenu remizirali protiv Redinga, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Kada su u pitanju međusobni mečevi protiv Brentfora treba reći da Kvins Park Rendžers ima samo jednu pobedu u poslednjih sedam međusobnih susreta, što je svakako podatak koji bi mogao da zabrine sve navijače ove ekipe.

Brentford: Možda smo očekivali malo više!

Ako smo za Kvins Park Rendžers rekli da ova ekipa igra baš onako kako su to svi i očekivali od nje, opšti utisak je da su fudbaleri Brentforda verovatno i mogli više u dosadašnjem delu sezone. Naime, posle trinaest odigranih kola, ekipa Brentforda se nalazi tek na 13. mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova. Takođe, i ova ekipa ima potpuno iste ambicije kao i njihov protivnik na ovom meču, a to je plasman u plej-of.
Nije Brentford na najbolji način startovao u ovom šampionatu, ali je opšti utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije. Na poslednjih pet mečeva Brentford ima samo jedan poraz, a pored tog jednog jedinog neuspeha, ova ekipa je ostvarila tri pobede, ali i jednom remizirala i to na svom terenu protiv Bristol Sitija kada su primili izjednačujući pogodak u samom finišu meča. Odmah nakon toga je Brentford doživeo poraz i na gostovanju kod Notingema (1:0), a od tog meča kreće serija nepobedivosti ove ekipe. Naime, Brentford je prvo odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Milvola u kom su slavili sa 3:2, a taj meč će svakako ostati upamćen po tome što su gosti na tom susretu vodili sa 0:2 do 84. minuta, ali je onda Brentford odigrao fantastično u finišu meča i za devet minua postigao tri gola i došao do veoma važnih bodova. Nakon toga je ova ekipa u prošlom kolu bez većih problema slavila na gostovanju kod Svonsija kada je bilo ubedljivih 0:3.

Naš predlog

Po tradiciji nam mečevi između ove dve ekipe donose veliki broj golova, pa smo mišljenja da će to slučaj biti i sada, i zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64. Takođe, ako se osvrnemo na tradiciju, Brentford je u poslednjih sedam međusobnih mečeva doživeo samo jedan poraz od Kvins Park Rendžersa, jednom je bilo nerešeno, a čak pet puta je slavila ova ekipa. Mišljenja smo da će gosti i ovog puta ostati neporaženi pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.44. Za kraj, hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.