Tiket dana (ponedeljak, 28.10.2019)

tiket dana

Znatno slabija ponuda nas očekuje u ponedeljak, ali za pasionirane kladioce ne bi smelo da bude problema za sastavljanje tiketa. I mi smo takvi, pa evo našeg predloga.

Bran – Bodo/Glimt – 0-2 @ 2.04 u 1xbet

Ove dve ekipe bile su kandidati za osvajanje titule, Bran u prošloj, a Bodo u ovoj sezoni, ali su obe popustile u finišu sezone. Matematički, Bodo/Glimt još uvek može da sustigne Molde, ali realnost je drugačija. Samo su krivi što je zaostatak pet kola pre kraja šampionata veliki i iznosi sedam bodova. U prethodnih šest kola pobedili su samo jednom, a tako se titule ne osvajaju. Na prethodne dve utakmice nisu primili gol, ali ga nisu ni dali, jer su protiv Lilestrema i Mjondalena igrali 0:0. S druge strane Bran je još gori kad je efikasnost u pitanju. Na poslednjih pet utakmica dali su jedan gol, i to u prošlom kolu u remiju sa Sarpsborgom. Ne očekujemo ni da u njihovom međusobnom duelu, koji se igra u Bergenu, bude mnogo golova, a pobednika je teško pogoditi. Zato predlažemo igru na mali broj golova, najviše dva. Za 0-2 gola u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 2.04.

Malme – AIK – GG3+ @ 2.68 u Meridianbet

Malme i AIK se još uvek nadaju da mogu osvojiti titulu, ali od njih malo toga zavisi. Đurgarden je umakao tri boda, a do kraja prvenstva ostala su samo dva kola. Ukoliko ostanu bez naslova, i Malmeu i timu iz Solne, najveći krivac biće Hamarbi, koji ih je pobedio u finišu sezone. Hamarbi je prvo, pre pet kola, pobedio AIK, a prošle nedelje srušio je i Malme. Ipak, čak i da ne dođu do prvog mesta, boriće se za drugo, a isti brooj bodova sa ove dve ekipe ima i Hamarbi, sva tri tima sakupili su po 59. Odavno prvenstvo u nekoj zemlji nije bilo ovako uzbudljivo u samom finišu, kada su četiri ekipe ravnopravno konkurisale za njegovo osvajanje. Malme je nešto umorniji, u četvrtak su igrali u Ligi Evrope i pobedili Lugano sa 2:1. Možda je to prilika za, još uvek, aktuelnog šampiona iz predgrađa Stokholma. Sigurni smo da Malme i AIK neće igrati na remi, jer ih jedino pobeda ostavlja u igri. Kad je tako, moraju da igraju otvoreno i na gol više, pa vam predlažemo igru gol-gol, uz bar tri gola na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobijate odličnu kvotu 2.68.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.