Tiket dana (četvrtak, 31.10.2019)

tiket dana

Poslednjeg dana oktobra ponuda je nešto slabija, ali je preostalo nešto od takmičenja koja su bila na programu u utorak i sredu.

Eibar – Viljareal – 0-2 @ 1.95 u Meridianbet

“Žuta podmornica” igra sve bolje, pa je u dva prethodna kola upisala pobede nad Espanjolom u Barseloni i Alavesom na svom “El Madrigalu”. Sada su sedmi, ali to nije tako strašno pošto su samo tri boda udaljeni od vodeće Granade. Eibar nije imao uspeha u prethodnih 15 dana pošto je doživeo dva poraza i to bez postignutog gola. Prvo ih je savladala Barselona, da bi za vikend izgubili i od Valjadolida. Njihov dosadašnji tok sezone je dosta “šaren”, pa je i učinak takav. Sakupili su tek 9 bodova, što je dovoljno tek za 16. poziciju. Njima je ovaj meč veoma važan u pokušaju da stignu u mirniju zonu, dok je i gostima pobeda šansa da se ravnopravno uključe u borbu za vrh sa ostalim ekipama koje su smeštene u samo tri boda na prvih sedam mesta. Ne očekujemo efikasan meč, možda odluči samo jedan gol, a teško da će ih biti više od dva. Za predlog 0-2 gola u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.95.

FC Kopenhagen – Nordsjeland – 1 @ 1.90 u 1xbet

U osmini finala danskog Kupa aktuelni šampion Kopenhagen dočekuje Nordsjeland. Tim iz prestonice ispustio je prvo mesto na tabeli, prepustivši ga ekipi Mitjilanda, ali je u ponedeljak zabeležio važnu pobedu na gostovanju ko Orhusa. Kopehnagen igra u grupnoj fazi Lige Evrope gde još nije poražen u prva tri kola. Nakon trijumfa nad Luganom, remizirali su sa Malmeom i Dinamom u Kijevu. Ligi Evrope posvetiće se kasnije, a sada će pokušati da se plasiraju među osam najboljih u domaćem Kupu. Nordsjeland je izgubio od Odenzea u prethodnom kolu, čime je prekinuio niz od dve pobede, jedne u ligi i jedne u Kupu. Nordsjeland podjednako igra na strani i u svom Farumu, a i odnos postignutih i primljenih golova gotovo da je u egalu. Umeju da iznenade, ali je Kopenhagen favorit u ovom duelu. Kvota je dobra za jedinicu, a u kladionici 1xbet ona iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 3.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.