Tiket dana (petak, 01.11.2019)

tiket dana

Petak je dan kada se zagrevamo za bogat kladioničarski vikend. Tako će biti i sada, a bilo bi sjajno da “kapne neka para” pred subotu i nedelju, dane krcate mečevima.

Hofenhajm – Paderborn – 1 @ 1.55 u 1xbet

Tim iz Sinshajma je došao do prave forme u prethpdnom mesecu. Posle nešto slabijeg starta, uslovljenim odlaskom nekolicine igrača, ali pre svega trenera Julijana Nagelsmana, Hofenhajm je nizao loše rezultate. Od gostovanja na “Alijanc areni” i trijumfa nad Bajernom, krenula je serija pobeda. Posle te, vezali su još dve u Bundesligi, protiv Šalkea kući i Herte u gostima, a dodali su trijumf u Kupu Nemačke u Duizburgu i plasirali su se u osminu finala tog takmičenja. Paderborn je svoj prvi trijumf u sezoni, posle povratka u elitu, ostvario prethodnog vikenda u duelu s Fortunom, pa sada sa više nade gleda ka narednim obavezama. Još uvek su na poslednjem mestu, ali sada sa samo tri boda zaostatka za ekipama ispred njih, a ima ih četiri. Dobar rezultat u Sinshajmu bio bi blagotvoran, ali sumnjamo u tako nešto. Predlažemo jedinicu za koju je kvota u kladionici 1xbet 1.55.

Hanover – Zandhauzen – 1 @ 2.05 u Bet365

Novo kolo u nemačkoj Cvajti otvaraju dojučerašnji bundesligaš Hanover i ekipa Zandhauzena. Ni jedni ni drugi nisu u nekoj posebnoj formi, domaćin je remizirao u dva prethodna kola, a u poslednja četiri ima samo jedan trijumf. Sada je tim sa severa zemlje na 14. mestu, i sa njega ne može ni da razmišlja o povratku u elitu, već više treba da brine kako da zadrži status člana Cvajte. I Zandhauzen ima isti broj bodova, ali oni nisu pobedili već šest kola, Igrali su u ritmu bod kući, nula na strani i pali na 13. poziciju. Meč je važan za oba tima, ali je Hanover ipak u boljem momentumu i bliži je pobedi. Za jedinicu u kladionici Bet365 dobijate koeficijent 2.05.

Breda – Go Ahed Igls – 3+ @ 1.57 u Meridianbet

Izgledalo je da će se Breda brzo vratiti u Erediviziju. U prvih devet kola imali su sedam pobeda i samo jedan remi i poraz, ali je onda došla kriza, pa su u prethodna tri kola osvojili samo jedan bod. Imaju dva vezana poraza, od De Grafšapa i Rode, pa su se na tabeli spustili na 4. poziciju. Sada im u goste tim Go Ahed Iglsa koji nije izgubio na osam uzastopnih utakmica. Imali su maler da su većinu utakmica završavali remijima, čak šest, dok su pobedili na samo dve. Iako su “orlovi” slabije plasirani od Brede, ne treba ih otpisivati pred ovaj meč. Zato ćemo izbeći konačan ishod i predložiti igru na golove. trebalo bi da ih bude bar tri, a za 3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.57.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.