Tip dana: Dižon – PSŽ: Može li domaćin ozbiljnije da ugrozi bogate Parižane?

Ovog vikenda je na programu 12. kolo francuske Lige 1, a prvi meč ovog kola nam donosi susret između poslednje i prve ekipe na tabeli, pošto će Dižon na svom terenu ugostiti PSŽ.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Dižon: Katastrofalne partije na startu!

Fudbaleri Dižona imaju velikih problema ove sezone, a svakako najbolji pokazatelj za to je i trenutno poslednje mesto na tabeli sa samo devet osvojenih bodova. Ipak, ono što je posebno zanimljivo je podatak da je Dižon od tih devet bodova, čak osam osvojio u poslednjih pet kola, što nam jasno govori da ova ekipa kako sezona odmiče pruža sve bolje partije.
Naime, iako je Dižon u prošlom kolu doživeo poraz na gostovanju kod Bresta, koji igra fantastično na startu šampionata. Pre toga je Dižon ostvario dve pobede i dva remija, i ako gledamo formu na poslednjih pet mečeva, ova ekipa se nalazi na dosta dobrom osmom mestu.
Iako je pre početka šampionata Dižon imao ambiciju da sezonu završi na sredini tabele, ambicije su se tokom prvenstva promenile i svakako da je sada glavni cilj opstanak u društvu najboljih, ali se mora priznati da to neće biti nimalo lak zadatak.
Treba imati u vidu i da Dižon očekuje dosta težak raspored, pošto već u ovom kolu na svom terenu dočekuju PSŽ koji je svakako i ove sezone glavni favorit za osvajanje Lige 1, što svakako dosadašnji rezultati ove ekipe i potvrđuju.

PSŽ: Ima li ova ekipa konkurenciju u Ligi 1?

Fudbaleri Pariz Sen Žermena igraju dosta dobro ove sezone i trenutno drže prvu poziciju na tabeli uz čak osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Nant. Pravo je pitanje da li Parižani i imaju dostojnu konkurenciju u francuskom šampionatu pošto već u ranoj fazi prvenstva imaju veliku prednost u odnosu na svoje najbliže rivale, koja posle ovog kola može biti čak i dvocifrena.
Kada je PSŽ u pitanju, nije tajna da je prioritet Liga šampiona, i što bolji rezultat u tom takmičenju, u kom su Parižani dosta dobro krenuli. Naime, posle tri odigrana kola izabranici Tomasa Tuhela se nalaze na prvom mestu na tabeli svoje grupe, i to pošto imaju maksimalan učinak jer su ostvarili sve tri pobede. Posebno upečatljiv je bio onaj trijumf na domaćem terenu protiv Real Madrida kada je bilo 3:0, što je izabranike Tomasa Tuhela svrstalo u red favorita za osvajanje Lige šampiona.
U prošlom kolu francuskog šampionata su Parižani u derbiju kola demolirali Marsej na svom terenu, a taj meč je završen rezultatom 4:0, a ono što je posebno zanimljivo je da je to bio i rezultat prvog poluvremena, pošto u nastavku nije bilo golova.

Naš predlog


Evidentno je da fudbaleri Dižona pružaju dosta bolje partije u poslednje vreme, pa smo mišljenja da bi mogli do makar jednog gola u duelu protiv favorizovanih Parižana. Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom D1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Iz istog razloga vam savetujemo i da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.84. Za kraj, nema sumnje da je PSŽ veliki favorit u ovom susretu pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 2-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.