Tiket dana (subota, 02.11.2019)

tiket dana

Drugi dan jedanaestog meseca u godini biće prepun sportskih događaja, a fudbal će biti u prvom planu, mada će se takmičiti i teniseri, košarkaši, hokejaši…

Dortmund – Volfsburg – 3+ @ 1.66 u Bet365

Jedan od derbija ovog kola Bundeslige igra se na “Signal Iduna parku” u Dortmundu. “Milioneri” dočekuju Volfsburg, ekipu koja je jedina bez poraza u ligi i sigurno da su je u Borusiji najozbiljnije shvatili. Obe ekipe imaće i evropske okršaje u narednih nekoliko dana, Dortmund igra u LIgi šampiona protiv Intera iz Milana, dok će Volfsburg dočekati belgijski Gent. “Vukovi” su imali lepu šansu da preuzmu čelnu poziciju na tabeli u prošlom kolu, ali su podbacili prtiv Augzburga na svojoj “Folksvagen areni”, iggrajući 0:0. Tu su ostali “kraći” za dva boda, koja će pokušati negde da nadoknade, možda već u Dortmundu iako je to jako težak zadatak. Što se “milionera” tiče, oni su u prošlom kolu igrali veliki “Rurski derbi”, a ishod je bio isti ao i u okršaju Volfsburga i Augzburga, dakle 0:0. Proste ne možemo da zamislimo da ove dve ekipe odigraju dva puta bez golova u prvenstvu, pa vam predlažemo igru na golove. Naš predlog je 3+, a koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 1.66.

Molde – Kristijansund – 1 @ 1.44 u Meridianbet

Domaćin je sve bliže osvajanju titule šampiona. Četiri kola pre kraja prvenstva Molde ima šest bodova više od drugoplasiranog Bodo/Glimta, i sa sedam bodova bio bi i matematički prvak. Verovatno im neće trebati toliko, ali sigurno je da ne žele ništa da prepuste slučaju. U prošlom kolu su izgubili od, još uvek, aktuelnog šampiona Rozenborga, što navijačima Molde baš i nije prijalo. U goste im dolazi tim Kristijansunda, ekipe iz gornjeg dela tabele, ali tima koji nema nikakav imperativ rezultata u poslednjim kolima. Kristijansund je odličan šesti, i eventualno bi mogao još jedno mesto napred. Njihova šansa na ovom gostovanju može biti rasterećenost, jer bukvalno nemaju šta da izgube. Ipak, Molde nijednom nije izgubio na svom terenu u ovoj sezoni, pa neće ni sad, tačnije pobediće još jednom. Koeficijent za trijumf Moldea u kladionici Meridianbet iznosi 1.44. Odigrajte jedinicu, nećete pogrešiti.

Fulam – Hal – 1 @ 1.64 u 1xbet

Tim iz Londona želi odmah da se vrati u Premijer ligu, ali se još jednom potvrdilo koliko je Čempionšip zahtevno takmičenje. Fulam je trenutno tek na sedmom mestu, ali zaostatak za vodećim Vest Bromom iznosi samo četiri boda. Fulam do pobeda dolazi na krilima fantastičnog Aleksandra Mitrovića, prvog strelca lige sa 11 pogodaka. U pobedi protiv Lutona Mitrogol je postigao het trik, ali je u narednoj utakmici, na gostovanju Midlzbrou, postio, kao i ceo tim Fulama. Opravdanje je to što su veći deo meča igrali sa igračem manje. Hal je proigrao u poslednje vreme, vezali su “tigrovi” dve pobede, i to protiv “šumara” u Notingemu i Derbija u Halu. Protiv “ovnova” je bilo 2:0 za Hal Siti. Očekujemo pobedu Fulama, koji ne sme da dozvoli gubitak bodova pred svojim navijačima, ukoliko želi da bude među dve ekipe koje ulaze direektno u Premijer ligu. Predlažemo jedinicu za koju je koeficijent u kladionici 1xbet 1.64.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 3.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.