Tiket dana (sreda, 06.11.2019)

tiket dana

Večeras se završava četvrto kolo ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona i moguće je da ćemo saznati imena nekih ekipa koje će igrati u nokaut fazi.

Dinamo Zagreb – Šahtjor – GG3+ @ 2.13 u Meridianbet

Čini nam se da su ove dve ekipe gotovo izjednačene po kvalitetu. To se potvrdilo i u prvoj njihovoj utakmici odigranoj u Harkovu pre dve sedmice. Meč je završen bez pobedika 2:2, a obilovao je preokretima i zanimljivim detaljima. Očigledno je da će jedna od ove dve ekipe zauzeti drugu poziciju u grupi, pošto je prva rezervisana za Mančester Siti, a teško je očekivati da Atalanta, posle 0-3 u prvoj fazi, uradi nešto više u preostale tri utakmice. I Zagrepčani, i tim iz Donjecka, vode u svojim prvenstvima, pa im je plasman u nokaut fazu Lige šampiona prioritet u ovom trenutku. Adut tima iz “Maksimira” mogu da budu i dva postignuta gola u Ukrajini, jer u slučaju istog broja bodova odlučivaće međusobni susret, pa bi hrvtaskom šampionu odgovarao i remi 0:0 i 1:1. Ipak, čini nam se da je raspored Dinama u preostala dva kola znatno teži, jer dočekuju Siti, a odlaze Atalanti na noge, dok je sa Šahtjorom slučaj obrnut. Bilo kako bilo, očekuje nas još jedna efikasna i neizvesna utakmica, sa bar tri gola na njoj. Nap redlog je igra GG3+ sa koeficijentom 2.13 u kladionici Meridianbet.

Leverkuzen – Atletiko Madrid – 2 @ 2.69 u 1xbet

Mnogo je problema imao Atletiko sa “farmacutima” u meču na “Vanda Metropolitanu” u prošlom kolu. Do pobede su “jorgandžije” stigle tek u samom finišu pogotkom Morate. Čini nam se da je taj gol ugasiio i poslednju nadu nemačkog tima da može do jednog od prva dva mesta, a jako teško mogu da budu i treći. U konkurenciji Juventusa i Atletika, ostaje im borba sa Lokomotivnom za tu treću poziciju, ali treba podsetiti da su Rusi slavili na “Baj areni” u prvom kolu. Bajeru izuzetno loše ide i u Bundesligi. Na poslednje četiri utakmice imaju samo jednu pobedu, i to minimalnu protiv poslednjeplasiranog Paderborna. U subotu su igrali sa liderom Borusijom iz Menhengladbaha u Leverkuzenu i doživeli su novi poraz, bilo je 2:1 za “ždrepce”. Nisu ni fudbaleri Atletika bili potpuno uspešni u prošlom kolu španske La Lige. Oni su gostovali na “Sančez Pishuanu” u Sevilji, gde su sa istoimenim domaćinom igrali 1:1, ali je Barselona izgubila, a Real remizirao u Madridu, pa se može reći da su profitirali u toj rundi. Posle dva uzastopna remija u prvenstvu Atletiko je četvri, ali sa samo bodom zaostatka za vodećom trojkom, koj pored Reala i Barse, čini i Sosijedad iz San Sebastijana. Ovde očekujemo da gosti slave, i da pokušaju da osvoje prvo mesto u grupi ispred Juventusa i tako dobiju lakšeg rivala u osmini finala. Za dvojku se u kladionici 1xbet dobija kvota 2.69.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 5.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.