Tip dana: Može li četa Vladana Milojevića do novog čuda?

Nakon mečeva u utorak koji su nam doneli puno uzbuđenja, u sredu se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Crvene Zvezde i Totenhema.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas
.

Crvena Zvezda: Mogu li crveno-beli do novog podviga?

Fudbaleri Crvene Zvezde su ostvarili veliki uspeh i samim plasmanom u Ligu šampionata, i to drugi put zaredom, ali nakon pobede nad Olimpijakosom se postavlja pitanje, da li izabranici Vladana Milojevića imaju snage za novi iskorak kada je u pitanju najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Kvalifikacije za crveno-bele iz Beograda nisu krenule baš najbolje pošto je u prva dva kola bilo vidljjivo da izabranici Vladana Milojevića imaju dosta problema, kako u organizaciji napada, tako i u zadnjoj liniji. Ipak, od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona su fudbaleri Zvezde počeli sa dosta boljim partijama, a zanimljivo je da Kopenhagenu u Beogradu nisu dozvolili nijedan šut u okvir gola, ali je ipak danska ekipa iz Beograda otišla sa sjajnim rezultatom. Nakon toga su izabranici Vladana Milojevića prošli nakon boljeg izvođenja penala, i usleio je dvomeč sa Jang Bojsima koji su barem na papiru bili favoriti u tom susretu. Ipak, u prvom meču u Švajcarskoj je Zvezda odigrala 2:2, dok su na stadionu “Rajko Mitić” ponovo remizirali, ali ovog puta 1:1, što je bilo dovoljno za novo veliko slavlje.
Nakon poraza u prvom kolu od Bajerna koji je donekle bio i očekivan, usledio je sjajan meč na domaćem terenu protiv Olimpijakosa u kom su crveno-beli slavili sa 3:1, i to posle preokreta. U prošlom kolu su izabranici Vladana Milojevića doživeli težak poraz na gostovanju kod Totenhema, ali su mora priznati da je i to nekako bilo očekivano.
Ono što je svakako dobra stvar je da crveno-beli i ove sezone igraju fantastično u domaćem šampionatu i posle petnaest odigranih kola se nalaze na prvom mestu na tabeli uz šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čukarički. U prošlom kolu je Zvezda na gostovanju kod Proletera slavila sa 0:2, što je bio sedmi vezani trijumf za ovu ekipu, što je još jedan od pokazatelja da je kriza prošlost.

Totenhem: Očekivali smo dosta više!

Kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da smo očekivali dosta više od Totenhema ove sezone, pogotovu što je prošla bila i više nego uspešna, kada je ova ekipa stigla čak do finala Lige šampiona, u kom su nažalost doživeli poraz od Liverpula, ali to svakako ne umanjuje njihove briljantne partije prošle godine.
Kada je najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje u pitanju, fudbaleri Totenhema se posle tri odigrana kola nalaze na drugom kolu pošto su do sada osvojili četiri boda. U prvom kolu su izabranici Maurisija Poketina odigrali dobro prvo poluvreme protiv Olimpijakosa koje su bez većih problema rešili u svoju koristi, ali je onda grčka ekipa zaigrala fantastično u nastavku i uspela da dođe do dva gola, pa je taj meč završen rezultatom 2:2. Treba dodati da je londonska ekipa imala nekoliko sjajnih šansi u finišu meča, ali ih ipak nisu iskoristili. U drugom kolu je usledio meč protiv Bajerna iz Minhena koji će sasvim sigurno navijači Totenhema pamtiti dok su živi. Naime, nemačka ekipa je slavila u tom susretu sa neverovatnih 2:7 što je jedna od najubedljivijih pobeda ikada u Ligi šampiona. Izabranici Maurisija Poketina su delovali nemoćno u tom susretu, i poražavajuće deluje podatak da je Bajern mogao da im da još neki gol. Ipak, nakon toga je ekipa iz Londona zbila svoje redove i pred svojim navijačima odigrali verovatno i najbolji meč ove sezone kada su bez većih problema deklasirali Crvenu Zvezdu sa 5:0.
Kada je Premijer liga u pitanju, posle jedanaest odigranih kola se Totenhem nalazi na katastrofalnom 11. mestu na tabeli i sigurno je da to niko nije očekivao pre početka šampionata. “Spursi” već duže vreme ne znaju za trijumf, a u prošlom kolu su na gostovanju kod Evertona odigrali nerešeno (1:1).
Ono što nije dobra vest za Maurisija Poketina je da će najbolji fudbaler Totenhema Hari Kejn najverovatnije propustiti meč u Beogradu zbog prehlade.

Naš predlog

Crvena Zvezda igra fantastično pred svojim navijačima u Ligi šampiona, a sigurno se svi sećate prošle godine i velike pobede nad Liverpulom koji je kasnije i osvojio najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Pored toga crveno-beli su prošle godine remizirali i sa Napolijem kada je bilo 0:0, i ako tu dodamo i pobedu nad Olimpijakosom u drugom kolu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, sigurno je da izabranici Vladana Milojevića imaju velike šanse i da na ovom meču ostanu neporaženi. Upravo zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.18. Takođe, mišljenja smo da će Crvena Zvezda uspeti da postigne makar jedan pogodak na ovom susretu, i zbog toga vam preporučujemo da probate sa igrom D1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41. Za kraj, mišljenja smo da bi i jedna i druga ekipa mogla da postigne makar po jedan gol na ovom susretu, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.