Tiket dana (četvrtak, 07.11.2019)

tiket dana

Gotovo je sa Ligom šampiona, bar za ovaj termin, a odmah se selimo na Ligu Evrope. I tamo se igraju utakmice četvrtog kola, a u njemu je mnogo interesantnih mečeva.

Kluž – Ren – 0-2 @ 1.58 u 1xbet

U prethodnom kolu videli smo iznenađenje u Renu, odakle je rumunski šampion odneo sva tri boda. Sada je Kluž u dobroj situaciji da overi plasman u nokaut fazu. Trenutno su na drugom mestu i pobeda nad Renom i neuspeh Lacija, već bi rešio mnoge dileme, ali ako bi se desilo obrnuto, u grupi bi bio pravi haos. Kluž nije slučajno tu gde jeste. Igrali su Rumuni odlično u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prebrofdili tri kola, i to kao nenosioci, ali su poklekli u Plej ofu, izgubivši od češke Slavije, čiju smo snagu videli u mečevima sa Interom i Barsom. ren jemporazom od Kluža izgubio mnogo, ostali su na samo jednom osvojenom bodu i teško je očekivati da nešto urade, ukoliko izgube u Rumuniji. Ren je bio u crnoj seriji od deset utakmica bez trijumfa, računajući sva takmičenja, da bi to prekinuli pobedom nad Tuluzom. U nedelju su trebali da igraju u Nimu, ali je taj meč odložen zbog velike kiše. Sigurno je da su sada odmorniji pred meč sa Klužom, a da li je to dovoljno za uspeh, ostaje da vidimo. Naš predlog je igra na mali broj golova, predlažemo 0-2 gola, a koeficijent za tu igru u kladionici 1xbet iznosi 1.58.

Rozenborg – Sporting – 2 @ 2.35 u Meridianbet

Neće u Trondhajmu po dobrom pamtiti ovu sezonu. Titula je u Norveškoj izgubljena, a plasman u Ligu šampiona pretvorio se u grupnu fazu Lige Evrope. Ni to nije loše, rekli bi neki, alli znaju “ruže” da će teško vratiti naslov najboljeg u Norveškoj kada ne igrate kvlifikacije za najjače takmičenje. Sada će najbolji fudbaleri želeti da odu u molde, a Rozenborg će morati da se osloni na sopstveni pogon i mlade igrače željne dokazivanja. Dobro, Skandinavci ne shvataju tragično te stvari, kao Balkanci, ili južnjaci, pa ne verujemo da među navijačima ima depresije, osim one izazvane nedostatkom sunčanog vremena. Šalu na stranu, u Trondhajm dolazi Sporting iz Lisabona, koji želi da zadrži bar drugo mesto i ostane u takmičenju i na proleće. Rozenborg nema neke veće izglede da se domogne evropskog proleća. Možda ukoliko zabeleže sve pobede do kraja, a i tada bi zavisili od rivala. Pre 15 dana Sporting je pobedio sa 1:0 i ti bodovi mogli bi da budu presudni kada se budu svodili računi. Verujemo da će motivisani gosti pobediti i na dalekom severu, pa predlažemo dvojku. Koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.35.

Fejnord – Jang Bojs – GG @ 1.50 u Bet365

Švajcarci predvode grupu G, ali bi mnogo toga moglo da se promeni posle utakmica šestog kola. Grupa je izuzetno izjednačena, i sve četiri ekipe imaju šase da zauzmu jedno od prva dva mesta. Nekako po imenima ova grupa najviše liči na Ligu šampiona, tu su Porto i Fejnord, ali i Jang Bojs i Rendžers. “Mladi momci” su bili uspešniji u prvom meču ove dve ekipe u Bernu, pa bi im sada i bod odgovarao. Na drugoj strani Fejnord mora da ide na pobedu, pošto na kontu ima samo tri boda, osvojena pobedom na svom tiganju” protiv Porta. Domaćin će u hlandskoj luci imati veliku pomoć sa tribina, ali Fejnord igra loše u poslednje vreme, mada je pobeda u nedeljnom meču sa Venloom u gostima, verovatno nagoveštaj boljih dana. Naš predlog je igra gol-gol, a u kladionici Bet365 kvota je 1.50

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.